Doporučujeme
BIO mrkev.
Mrazivé lednové dny jsou jako stvořené pro teplou polévku, která má ke všemu ten správný říz. Chilli i zázvor upevňují náš imunitní systém. Látky obsažené v zázvoru dokonce působí protizánětlivě a zlepšují zažívání. S...
Velikonočního beránka vám jistě nemusíme představovat! Co si ale letos místo něj doma upéct zdravého velikonočního zajíčka? Zajíček je hotový během hodiny a jistě si na něm pochutná celá rodina. Kromě toho, že skvěle chutná, bude...
Recept na masové kuličky je velice populární v severských státech. Už jste je někdy ochutnali? My pro vás máme spojení masa, zeleniny a hub, kterému jen těžko odoláte. Hotové kuličky nemusíte podávat pouze s kaší nebo...
Ještě donedávna by si nikdo nedokázal představit dort z mrkve, ale dnes už je všechno jinak! Tento fenomén pronikl do řady světových kuchyní a další mrkvové dezerty přicházejí raketovou rychlostí. A ikdyž tomu možná nevěříte...
Někdo zkrátka nedá dopustit na pořádný flák masa, který si s chutí dopřeje na grilovačce, ale klidně i běžně k obědu. Podobné chutě má i soutěžící MasterChef Česko Roman Staša, který pro letní číslo Gusto...
Polévka z červené papriky. Že jste o ní ještě neslyšeli? Tak to je velká škoda, protože její chuť je naprosto perfektní a pro podzimní chladné dny je úplně nejlepším řešením, jak se zahřát.
Víkendové pečené kuře jste jistě servírovali už několikrát a každý si rozhodně pochutnal. Nechcete ale tuto známou klasiku českých strávníků trochu proměnit a zkusit upéct baby kuře pro všechny u stolu? Jako přílohu...
Dopřát si misku salátu v zimě? Za nás rozhodně! Stačí vybrat vhodné suroviny, které se na jeho přípravu hodí. My tentokrát sáhli po kořenové klasice, kterou jsme doplnili zdravými klíčky, cizrnou, křupavou slaninou a ...
Hovězí líčka jsou méně známá partie masa, ale velice chutná a luxusní záležitost! Zkuste si je připravit podle receptu od Honzy Vorla a doplňte je kromě celerového pyré a kousky černého kořene nebo nakládaným celerem....
Tradiční knedlíčkovou polévku jistě znáte, ale napadlo vás někdy, že ji můžete připravit v trochu více svátečním kabátku? Recept na tu naši, s originálními hvězdičkami, můžete vyzkoušet ještě dnes.
Voňavá jídla s asijským šmrncem vám zachutnala, a proto je chcete vyzkoušet i doma? Recept od My Healthy Moment je pro vás tedy jako stvořený.
Šťavnaté kuřecí maso, křupavá zelenina a houska plná sezamových semínek. Pokud máte rádi burgery, My Healthy Moment se vám dnes rozhodně trefila do chuti.
Máte rádi zelné polévky, ale známou klasiku byste rádi nějak ozvláštnili? Není problém. Dnes pro vás máme něco mezi ruskou polévkou Šči a známou polévkou Minestrone. Je to naše zelná s vaječným žloutkem.
Kachní prsíčka určitě znáte, ale už jste si doma někdy připravili třeba husí? Jsou výtečná, skvěle si rozumí se zelím, ale také třeba s voňavým koriandrem. Tento salát s husím prsem v lehce asijském stylu si můžete připravit...
Krásně šťavnatá, voňavá a doplněná o neméně famózní zeleninu! Rybička vám jistě zachutná, obzvlášť když je takto vydařená. Markéta v troubě a její rybí recept v celé své kráse.
Stále jste nenašli odvahu vyzkoušet v kavárně dort, který je upečený z mrkve? Zkuste si ho připravit sami, ať víte, že je připravený jen z těch nejlepších přísad. Těm, kteří se starají o štíhlou linii, slibujeme, že...
Pro všechny příznivce asijské kuchyně připravil Kluk v zástěře recept na letní závitky s krevetami. Kromě vynikajících závitků si během chvilky vykouzlíte i skvělou omáčku k letním závitkům.
Poctivá polévka, která opravdu zahřeje. Věříme, že taková jídla vás vždy potěší, obzvlášť během zimních měsíců. Vyzkoušejte tentokrát rajčatovou polévkou, kterou vylepšete červenou čočkou, bylinkami a sýrem feta.
Už víte, co budete podávat o víkendu k obědu? Pokud jste letos ještě neochutnali zvěřinu, můžete to dohnat s receptem od Honzy Vorla na kančí se šípkovou.
Těšíme se na oslavy sv. Martina, ale klasická husa s knedlíkem a zelím vám nic neříká? Nevadí, i tak můžete tradici dodržet, jen v trochu jiném pojetí. Stačí si připravit tento teplý salát s husím prsem. Naprosto...
Poctivá boloňská omáčka sice zabere trochu víc času, ale výsledek za tu námahu rozhodně stojí! V lednici vám navíc vydrží i několik dní, takže nemusí zůstat jen u jedné porce špaget. Celý recept je zároveň bez lepku díky...
Vietnamská kuchyně je plná bylinek, zeleniny a všemožných ingrediencí z voňavé rýže. Dnešní recept na rýžové závitky s tofu je parádním tipem na párty občerstvení, za to vám ručíme. Hodit se budou šikovné ruce a...
Minestrone – italská hustá polévka, ve které najdete opravdu hodně zeleniny! Především rajčata, celer, fazole nebo třeba mrkev. My jsme ji navíc doplnili těstovinami, voňavou slaninou a bazalkovým pestem. Jasně daný recept totiž úplně...
Už jste někdy zkoušeli domácí kimči? Tato typická korejská specialita se během podzimních dnů rozhodně hodí. Je pikantní, nabitá živinami a famózními chutěmi. Příprava je sice trochu časově náročnější, ale ten výsledek!
Pestrobarevné jídlo, které vám bude chutnat od prvního do posledního sousta! Při tvorbě tohoto receptu na podzimní misku jsme se inspirovali pokrmy jako je poke bowl nebo buddha bowl. Už se vám sbíhají sliny? Tak jdeme vařit!
Čerstvé bylinky, rajčata, česnek, parmezán... posíláme na dálku vůni oblíbených lasagní. Nestačí vám to? Tak pojďte vařit! Ukážeme, jak připravit úžasný pokrm, který vás jedním soustem přenese do prosluněné Itálie. Ale tentokrát budou...
I krémové polévky si můžete dopřát ve veganské podobě. Krásně zahřejí, zasytí a navíc jsou hezké i na pohled. Pojďte se s námi pustit do vaření a zkuste mrkvový krém od Maruškyveg.
Vývar, jako třeba tento kuřecí, je skvělým základem pro vaše vaření. Uděláte z něj nejen kvalitní polévku, ale pomůže vám snadno dochutit další jídla. Takový recept zkrátka ocení každý, kdo miluje poctivé domácí chutě. Pusťte si náš...
Chřest je jarní ingredience, která nesmí na našem stole nikdy chybět. Tušili jste, že v případě bílého a zeleného chřestu nejde o různé odrůdy? Rozdíl je pouze v metodě jejich pěstování. Zatímco bílý chřest se...
Příjemná krémová polévka s lososem vás hezky zahřeje během začínajícího podzimu. Připravte se na chladnější dny a vybavte se recepty na hřejivá jídla, která pohladí po těle i po duši. Polévka je hotová během chvilky,...
Co si nejčastěji vaříte během podzimu? Hlavní slovo mívají dýně a s nimi již legendární dýňová polévka. Zkuste ale z této zeleniny připravit i něco jiného, třeba zapečenou specialitu s kroupami a tempehem. Recept,...
Rychlá, chutná a zdravá snídaně. Tak přesně to si pod lívanci asi nepředstavíte. Jenomže, Tereza Havlínová pro vás připravila recept na lívance bez kynutí. Chutnají skvěle, hotové jsou za chvíli, a protože jsou z...
Salát, který si s chutí připravíte doma k večeři, ale vhod přijde i na cestách? Foodtherapybydenisa sází na spojení kuskusu s kupou zeleniny. A my jsme pro!
O Vánocích se jedlíci u stolu dělí na dva tábory. Mnoho rodin připravuje na Štědrý večer nejen kapra a řízky, ale i dva druhy polévky – rybí, ale také třeba hrachovou. Jak to máte vy? My jsme letos malinko...
Jídlo, které zahřeje a zasytí v jednom? Není problém, skvělým tipem na takový pokrm je poctivé curry plné zeleniny a vylepšené o exkluzivní krevety. Dnešní recept od Terezy Havlínové je zkrátka na vlně...
Recept, ze kterého cítíte poctivost surovin. Ještě aby ne, je připraven z toho nejlepšího hovězího masa a ani ostatní ingredience na tom nejsou jinak. Jestli hledáte inspiraci na pořádný oběd pro celou rodinu, máme ji...
Docházejí vám nápady? Máme pro vás snadný recept od My Healthy Moment, který si s chutí uvaříte prakticky kdykoliv.
Masové kuličky jistě znáte v kombinaci se špagetami, ale dají se servírovat i jinak! Zkuste naše netradiční spojení s červenou čočkou, budete se olizovat za ušima ještě zítra!
Oběd, který zvládnete raz dva, ale zároveň jím všechny strávníky naprosto ohromíte? Myhealthymoment a její recept na plněné tortilly je náš favorit číslo jedna!
Nad české omáčky není, že? V tuzemských kuchařkách jich najdete hned několik, ale jedna z nejoblíbenějších je právě rajská. Milují ji dospělí i děti! Podávat ji můžete s těstovinami, knedlíkem a zároveň se k ní...
Už víte, co budete dnes vařit? Pokud ne, už nemusíte dál dumat. My Healthy Moment vsadila na jednoduchost, rychlost a osvědčené asijské chutě. Ochutnejte rýžové nudle s hovězím masem podle jejího receptu.
Kuřecí maso a mango? Neskutečný tandem, který může vylepšit jen další porce křupavé a svěží zeleniny. Myhealthymoment.cz nám opět dokázala, že si můžeme připravit salát s velkým S.
Že jsou ryby pro náš organismus velice prospěšné, nemusíme připomínat. Když ale přijde na to, jak připravit pstruha nebo jinou rybu, lidé se často leknou. My vám v dnešním receptu ukážeme, že pečený pstruh v troubě je jednoduchý...
Červená čočka a kuskus. Perfektní bezmasá varianta pro oběd, na kterém si pochutná vegetarián i vegan. Vyzkoušejte náš recept, který jistě oceníte uprostřed léta, jako skvělý a lehký oběd.
Když se řekne česká ryba, mnozí si nejspíš jako první vybaví kapra. České vody v sobě přitom skrývají daleko lepší a chutnější kousky. Ochutnejte třeba candáta na víně s máslem a salátem z černé...
Co si představíte, když se řekne vepřová panenka? My pro vás máme tentokrát doslova jarní recept na vepřovou panenku s bramborovo-hráškovým pyré. A protože se k panence skvěle hodí i karotka, budeme ji servírovat...
Pestrobarevné pomazánky nesmí chybět ani na letošním silvestrovském posezení! Receptů existuje nespočet, ale dnes tu pro vás máme osvědčenou trojici, kde je základem kvalitní tvaroh.
Přemýšlíte o tom, co si s sebou vzít k svačině na celodenní výlet, do práce či do školy? Nechte se inspirovat v dalekém Vietnamu a připravte si Bánh mì, neboli vietnamskou bagetu. Recept na bagetu s ...
Napařované knedlíčky či bochánky jsou hitem asijské kuchyně. Říká se jim bao buns, jindy také pork buns. Rádi byste si připravili tuto chuťovku a sdíleli ji se svými přáteli u jednoho stolu? Honza Vorel vám poradí, jak si ji...
Každá rodina servíruje během víkendových obědů nějakou specialitu. Pokud se mezi ně řadí i karbanátky, určitě vás dnes potěšíme. Máme tu totiž recept, podle kterého zvládnete hned dvě verze, ale se stejným základem. Pochutnají si tak...
Recepty s listovým těstem jsou v České republice vyloženě opěvované. Ať už jde o obligátní šneky, sladký štrúdl nebo právě tento kousek, který je jako stvořený pro nadšence do zvěřiny. Podzimní chutě jsou z toho...
Občas se říká, že kuřecí maso je nudné. Myslíte si to taky? Tak tento recept vás hravě přesvědčí o tom, že to není pravda. Grilovaná kuřecí prsa se zeleninou v alobalu totiž chutnají skvěle. Dokonale v sobě spojují neotřelé...
Každá rodina má svůj léty prověřený recept na bramborový salát, který se dědí z generace na generaci. Přestože jsme milovníky tradic, letos jsme se rozhodli nabídnout vám tři odlehčené varianty této sváteční přílohy. Pokud se i...
Prosím zapněte si Javascript pro správný chod webu
Zdá se, že nemáte zapnutý Javascript. Je možné, že se vám stránky nebudou zobrazovat správně. Prosíme, zapněte si Javascript, nebo si přečtěte víc zde.