Kategorie
Doba přípravy
Obtížnost
Zapomeňte na řídkou rajskou polévku ze školní jídelny. Tahle tomatová polévka je italská, hustá s intenzivní chutí a vůní rajčat a bazalky. Pro zjemnění se přidává trochu smetany. Vyzkoušejte náš recept na rajčatovou...
Někdy má zkrátka člověk chuť na poctivou hospodskou klasiku. Pro tyto případy jsme pro vás připravili recept na pečená vepřová žebra na pivě. Příprava vám sice zabere trochu času, ale výsledek bude rozhodně stát za ...
Už jste někdy jedli babku? Tato pochoutka pochází z Polska a připomíná naši bábovku. Většinou se připravuje sladká jako moučník. My pro vás ale tentokrát máme slanou variantu ze špaldové mouky se špenátovo-bylinkovým pestem.
Sezóna grilování je v plném proudu a my pro vás máme tip, jak si připravit rychlou večeři a celou na grilu. Vepřové steaky s medvědím česnekem se zeleninovými špízy podávejte s pažitkovým dipem. Jistě si na nich...
Z nedostatku vznikají ty nejlepší nápady a zlepšováky. Přesně tak tomu bylo i tímto fantastickým letním dezertem. Crumble vznikl ve Velké Británii z nutnosti šetřit moukou během 2. světové války. Vyzkoušejte si doma připravit...
Léto je plné chutí a vůní. Neodmyslitelně k němu patří i grilování. Co ale dělat, když si nechcete zrovna dávat grilované maso? Sáhněte po burgeru s grilovaným sýrem. Na gril je perfektní řecký halloumi sýr, který doplníte...
Vydatná a chutná snídaně pro všechny příznivce zdravého životního stylu. A vlastně nejen pro ně. Ovesnou kaši jsme tentokrát nechali zapéct s jahodami a pekanovými ořechy. Sice si budete muset na tuhle snídani...
Nechte se inspirovat francouzskou kuchyní a připravte si jednoduchou a krásně barevnou večeři. Ratatouille je nepřekonatelná zeleninová dobrota, kterou si můžete dát jako hlavní chod i jako přílohu k masu.
Nechte se inspirovat na Balkáně a připravte si zapečenou lahůdku z lilku, hovězího mletého masa a rajčat. Zapečený lilek s mletým masem je perfektní a lehký oběd, který si můžete vzít s sebou do práce. Perfektní je s...
Koláče máme obvykle spojené se sladkým, ale my jsme pro vás tentokrát vybrali slanou variantu. Slaný koláč s chřestem a žampiony vás jistě mile překvapí svou lahodnou chutí. Koláč je skvělý teplý i studený, můžete ho podávat...
Jednohubky, které jste zaručeně ještě neměli! Až je ochutnáte, určitě je budete chtít připravovat pořád. Příprava je sice trochu delší, ale výsledek opravdu stojí za to. Tortilla jednohubky plněné pečenými žebry, kyselou okurkou a ...
Francouzi zkrátka umí žít a především jíst! Když se u nás řekne toast, nejspíš si představíme rychlou svačinu nebo snídani – plátek toastového chleba, šunka, sýr. Ale když se řekne toast ve Francii, znamená to hostinu. Pravé...
Prosím zapněte si Javascript pro správný chod webu
Zdá se, že nemáte zapnutý Javascript. Je možné, že se vám stránky nebudou zobrazovat správně. Prosíme, zapněte si Javascript, nebo si přečtěte víc zde.