Bruschetta s rajčaty

  • velmi snadné
  • do 30 minut
  • Předkrmy, Svačiny, Večeře

0.0

0x hodnoceno

Na malý hlad nebo jako předkrm před výtečným obědem či večeří. To všechno zvládne naše voňavá a chutná bruschetta s rajčaty a ricottou. Tahle pochoutka patří k nejlepším předkrmům, které italská kuchyně nabízí.

Suroviny

Počet osob

-
+

Postup

  1. Nejprve si rozkrojte rajčata a vložte je do zapékací mísy vyložené pečicím papírem. Přidejte oregano, třtinový cukr a sůl. Pečte při 170 °C cca 35 minut.
  2. Mezitím si nakrájejte chléb a jednotlivé plátky zakápněte olivovým olejem. Poté je opečte na pánvi z obou stran, aby byly křupavé.
  3. Po opečení je potřete česnekem, namažte ricottou a osolte. Posypte najemno nakrájenou červenou cibulí, přidejte upečená rajčata, čerstvou bazalku, a nakonec zakápněte Balsamicem.
  4. Dle chuti můžete ještě osolit a opepřit.

Připravujeme nové recepty,
tipy na vaření a články

Můžete se o nich dozvědět mezi prvními!

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Sdílejte