Prověřené produkty ze slunných oblastí Evropy. Dokonalé a vždy čerstvé.
Ratatouille určitě znáte z populárního animáku s nadaným myšákem. Pojďte si tuto francouzskou specialitu připravit i doma a překvapte rodinu zeleninovou večeří, která stojí za zopakování!
O Vánocích se jedlíci u stolu dělí na dva tábory. Mnoho rodin připravuje na Štědrý večer nejen kapra a řízky, ale i dva druhy polévky – rybí, ale také třeba hrachovou. Jak to máte vy? My jsme letos malinko vylepšili...
Voňavé gnocchi? Tak těch bychom mohli sníst celý hrnec! Tento recept je v podstatě základní a záleží jen na vás, jak si ho vylepšíte. Fantazii se meze nekladou, nicméně rozhodně doporučujeme vypečenou slaninu, papriku můžete...
Jistě znáte řadu receptů na plněné papriky, s mletým masem jsou naprosto legendární. Už jste ale někdy sáhli po žampiónech? Na něco takového jsou naprosto ideální. Vyzkoušejte náš recept z podzimního čísla magazínu Gusto a ...
Burgery nejsou jen pro masožravce. Už jste určitě narazili na verzi se sýrem halloumi, květákem a podobně. U nás letos vítězí právě dýňový, který si skvěle rozumí s houskou plnou křupavých semínek.
Nikdy jste neslyšeli o kombinaci dýně a kuřete? Tak to jste přišli o hodně! Ideální jídlo z jednoho rendlíku, které získá skvěle křupavou strukturu díky zapečení se sýrem.
Rozhodně to není katův šleh, nenechte se zmást! Jde o naši fantastickou pikantní směs, kterou si vychutnají zastánci vegetariánské kuchyně i masožrouti. Tempeh má totiž skvělou chuť i vůni.
Osvědčená klasika, která je k mání v různých restauracích po celé republice. Není divu, při pohledu na tuto omáčku se nám sbíhají sliny, a proto vás o ni rozhodně nechceme ochudit. S vypečenou slaninou je navíc zase...
Rychlá večeře pro dva, které nikdy nebudete mít dost! Voňavé italské těstoviny si nemusíte dopřávat jen na jihu – stačí základní suroviny, několik minut vašeho času a chuť vařit. Inspirujte se naším snadným receptem na ...
Voňavé italské těstoviny vás potěší během celého roku. Vždy je skvělé, že k jejich přípravě můžete využít aktuální sezónní suroviny. Na jaře chřest a během podzimu třeba právě houby. Vyzkoušejte náš recept na pappardelle s...
Houbová omáčka? To je během podzimu zkrátka nutnost! Uvařte si jí plný hrnec a překvapte rodinu poctivým domácím obědem.
Pokud milujete kuře a chcete zkusit nový způsob upravy, je tento recept přímo pro Vás. Už samotný překlad názvu Kuře al Mattone, Vám ve španělském jazyce prozrazuje způsob přípravy. Kuře na cihle, pokud Vás to zaujalo, přečtěte...
Prosím zapněte si Javascript pro správný chod webu
Zdá se, že nemáte zapnutý Javascript. Je možné, že se vám stránky nebudou zobrazovat správně. Prosíme, zapněte si Javascript, nebo si přečtěte víc zde.