Květák, nebo brokolice? Tomu říkáme otázka na tělo. Dnes dáváme přednost těmto bílým "růžičkám" a zkoušíme květákový krém od Cooking with Šůša. Chcete taky? Kdo ho miluje, určitě neodeolá!
Květákový krém
- snadné
- do 30 minut
- Polévky, Vege & vegan, Vaříme do 30 min
2.9
8x hodnoceno
Postup
-
V hrnci rozehřejte olivový olej a orestujte na něm nadrobno nakrájenou cibuli, utřený česnek, růžičky květáku a brambory.
-
Vše zalijte zeleninovým vývarem a vařte do změknutí zeleniny.
-
Polévku rozmixujte mixérem dohladka a poté ji vraťte zpět do hrnce.
-
Do polévky vlijte smetanu, přidejte nastrouhaný sýr Grana Padano a polévku ještě lehce prohřejte, aby se sýr rozpustil.
-
Před podáváním polévku ozdobte opečeným květákem a bagetkami.