Kvalitní produkty se skvělou chutí.
Hovězí líčka jsou méně známá partie masa, ale velice chutná a luxusní záležitost! Zkuste si je připravit podle receptu od Honzy Vorla a doplňte je kromě celerového pyré a kousky černého kořene nebo nakládaným celerem....
Není žádným tajemstvím, že zpěvačka a herečka Monika Absolonová je v kuchyni jako ryba ve vodě. Během vánočních svátků si její kulinářské umění užívá nejen rodina, ale i kolegové z branže. Peče totiž několik desítek...
Tradiční perníčky jistě znáte a mnozí z vás i třeba pečete. Napadlo vás ale někdy zkusit třeba dýňové? Cooking with Šůša pro vás připravila skvělý recept na vánoční cukroví, u jehož pečení trochu zavzpomínáte na ...
Bramborové gnocchi (či více po česku noky) jsou vděčným jídlem snad do každého počasí, i v létě si je v určité odlehčenější variaci umíme představit. Během zimy se ale s chutí pouštíme do něčeho sytější, takže naše...
Slibovaný recept pro svatomartinskou hostinu je pro vás připraven! Ani tentokrát jsme nesáhli po knedlících, ale zkusili nevšední burger s husím masem a zelím. Velká lahůdka pro každého milovníka trhaného masa.
Svatomartinské hody se nezadržitelně blíží. Plánujete letos uvařit osvědčenou klasiku s knedlíkem, nebo se nebojíte trochu experimentovat? My pro vás máme dva tipy na husí recepty, které si dozajista oblíbíte. První z nich,...
Podzim je čas dýní! Není proto divu, že kromě oblíbené dýňovky se Cooking with Šůša pustila i do něčeho nevšedního. Zkuste voňavý pilaf podle jejího receptu a dejte vědět, jak vám chutnal.
Hodí se k snídani na chleba, ale zároveň je ideálním adeptem na jedlý dárek pod stromeček. Už jste někdy zkusili přípravu domácí oříškové pomazánky? Není to nic náročného, stačí vám na to čtyři ingredience a recept od...
Vepřové maso si skvěle rozumí s podzimními jablky. Honza Vorel proto uvařil tuto masovou specialitu, která je perfektní volbou během sychravého počasí. Máte chuť?
Jednoduchá polévka, která získá díky pečenému česneku neskutečnou chuť. Navíc v ní není ani gram mouky na zahuštění, takže další plus. Markéta v troubě zkrátka ví, kterým podzimním receptem zaujmout. Jdeme vařit!
Češi jsou známí svou láskou k pomazánkám. Není divu, existuje jich tolik! Dnes jsme se rozhodli připravit šunkovou, která je možná méně známá, ale velmi chutná. Vyzkoušejte!
Nad domácí není! Přemýšlíte, co upéct rodině k svačině na výlet? Dostatek energie na výšlap dodají müsli tyčinky plné vloček i zdravých semínek.
Prosím zapněte si Javascript pro správný chod webu
Zdá se, že nemáte zapnutý Javascript. Je možné, že se vám stránky nebudou zobrazovat správně. Prosíme, zapněte si Javascript, nebo si přečtěte víc zde.