Léto je plné chutí a vůní. Neodmyslitelně k němu patří i grilování. Co ale dělat, když si nechcete zrovna dávat grilované maso? Sáhněte po burgeru s grilovaným sýrem. Na gril je perfektní řecký halloumi sýr, který doplníte...
Přemýšlíte nad svačinou do práce nebo na cesty? Vyzkoušejte sandwiche s cizrnovou pomazánkou, kterou namažete na kváskový chléb a ozdobíte je rajčaty, sýrem Cheddar a salátem. Recept na cizrnovou pomazánku pro ...
Dnes tu máme něco pro milovníky kávy a všechny příznivce zdravého mlsání. Tiramisu chia pudink je skvělou alternativou klasického pudinku. Recept na chia pudink můžete dochutit čokoládou a kešu oříšky. Recept na chia...
Rychlé, lehké a výtečné! Přesně takové jsou cizrnové placičky s indickou raitou. Recept pro vás připravila Garden & Kitchen. Pochutnají si na nich příznivci lehčího stravování i vegetariáni. Ideální recept na ...
Voňavá tikka masala je tradiční pokrm indické kuchyně, který se velice často připravuje s kuřecím masem. Pokud jste ale vegetariáni, případně se snažíte maso alespoň omezit, určitě vás bude zajímat dnešní recept. Vege tikka masala je totiž...
Rozhodli jste se přehodnotit své stravovací návyky a částečně vyřadit maso? Nebo už ho nějakou dobu nejíte a jen hledáte novou inspiraci? V našem článku se dozvíte, jaké benefity může tato změna vašemu tělu přinést. Povíme si ale...
I saláty dokáží zastat hlavní jídlo, to už dobře víme. Stačí zvolit vhodnou kombinaci surovin, které dostatečně zasytí. Například taková mozzarella se skvěle hodí a můžete ji kombinovat s ovocem i zeleninou. V dnešním...
Vietnamská kuchyně je plná bylinek, zeleniny a všemožných ingrediencí z voňavé rýže. Dnešní recept na rýžové závitky s tofu je parádním tipem na párty občerstvení, za to vám ručíme. Hodit se budou šikovné ruce a...
Bramborový salát si nemusíte dopřávat jen o svátcích. Cooking with Šůša pro vás vymyslela odlehčenější variaci s ředkvičkami a koprem.
Smažený sýr je chuťovka, kterou lidé buď milují, nebo ji do svého jídelníčku nikdy nezařadí. Když ale vyberete kvalitní plátky sýra a připravíte si je ve formě špízů, jistě mile překvapíte každého fanouška klasického smažáku.
Dnešní recept je z hrnce mezinárodní kuchyně, protože si připravíme libanonské národní jídlo. Místo bulguru jsme přidali květák, který podtrhne vůně a chuť petrželky a máty. Vyzkoušejte ideální přílohu pro letní dny.
Tento pokrm je inspirovaný známou francouzskou specialitou ratatouille, ale kromě hromady zeleniny v něm najdete i halloumi: známý sýr původem z Kypru. Takové spojení zaručuje, že vás připravené jídlo dostatečně zasytí. Už...
Prosím zapněte si Javascript pro správný chod webu
Zdá se, že nemáte zapnutý Javascript. Je možné, že se vám stránky nebudou zobrazovat správně. Prosíme, zapněte si Javascript, nebo si přečtěte víc zde.