Naše nejlepší recepty se zeleninou.
Zapomeňte na řídkou rajskou polévku ze školní jídelny. Tahle tomatová polévka je italská, hustá s intenzivní chutí a vůní rajčat a bazalky. Pro zjemnění se přidává trochu smetany. Vyzkoušejte náš recept na rajčatovou...
Sezóna grilování je v plném proudu a my pro vás máme tip, jak si připravit rychlou večeři a celou na grilu. Vepřové steaky s medvědím česnekem se zeleninovými špízy podávejte s pažitkovým dipem. Jistě si na nich...
Nechte se inspirovat francouzskou kuchyní a připravte si jednoduchou a krásně barevnou večeři. Ratatouille je nepřekonatelná zeleninová dobrota, kterou si můžete dát jako hlavní chod i jako přílohu k masu.
Občas se říká, že kuřecí maso je nudné. Myslíte si to taky? Tak tento recept vás hravě přesvědčí o tom, že to není pravda. Grilovaná kuřecí prsa se zeleninou v alobalu totiž chutnají skvěle. Dokonale v sobě spojují neotřelé...
Po zimě se často cítíme unavení. Pojem “jarní únava”, který se běžně používá, tedy svoje opodstatnění jistě má. Současně ale máme ve svých rukách poměrně jednoduché nástroje, jak se s únavou poprat.
Skvělou večeři nebo oběd do práce si můžete připravit i bez masa. Vyzkoušejte si připravit tagliatelle podle receptu z kuchyně influencerky Markéty Chovancové, známé také jako Markéta v troubě. Kombinace...
Oblíbili jste si saláty? Máme tu pro vás další rychlý recept na salát s červenou čočkou a sýrem halloumi. Salát si můžete připravit jako rychlou večeři nebo oběd na druhý den do práce.
Pro všechny příznivce asijské kuchyně připravil Kluk v zástěře recept na letní závitky s krevetami. Kromě vynikajících závitků si během chvilky vykouzlíte i skvělou omáčku k letním závitkům.
Co v zimě nejlépe zahřeje? Přeci pořádná zeleninová polévka! Honza Vorel se s vámi dnes podělí o recept na jednoduchou polévku zimní minestrone, na kterém si zaručeně pochutnáte. Vyzkoušet můžete i její letní variantu.
Smažený sýr je chuťovka, kterou lidé buď milují, nebo ji do svého jídelníčku nikdy nezařadí. Když ale vyberete kvalitní plátky sýra a připravíte si je ve formě špízů, jistě mile překvapíte každého fanouška klasického smažáku.
Jakmile budete připravovat svačinku pro sebe i své děti, určitě musíte vyměnit obyčejné housky za pořádné sendviče. Jako třeba tyto od Markéty, které hýří barvami i chutěmi.
Dnešní recept je z hrnce mezinárodní kuchyně, protože si připravíme libanonské národní jídlo. Místo bulguru jsme přidali květák, který podtrhne vůně a chuť petrželky a máty. Vyzkoušejte ideální přílohu pro letní dny.
Prosím zapněte si Javascript pro správný chod webu
Zdá se, že nemáte zapnutý Javascript. Je možné, že se vám stránky nebudou zobrazovat správně. Prosíme, zapněte si Javascript, nebo si přečtěte víc zde.