Italská kuchyně je velmi oblíbená po celém světě. Jednou z jejích pokladů jsou bruschetty. Skvělý předkrm s rajčaty můžete však připravit i v jarním kabátku – s hráškem. Hotové bude během chvíle, a ještě rychleji budou pryč.
Jarní bruschetty s hráškem
- velmi snadné
- do 30 minut
- Předkrmy, Svačiny
5.0
2x hodnoceno
Postup
- Do mixéru nebo food procesoru dejte hrášek, mátu nebo bazalku, česnek, šťávu z citronu, parmazán, sůl a pepř.
- Mixujte přibližně 30 vteřin nebo dokud nebudete spokojeni s výslednou konzistencí. Dochuťte.
- Čerstvé pečivo nakrájejte podélně na větší plátky. Opečte na sucho v toastovači. Pokapejte olivovým olejem.
- Potřete hráškovou směsí, přidejte natrhanou mozzarellu a prosciutto. Můžete přidat lístky bazalky nebo mikrobylinky.