Burger s trhaným kuřecím masem

  • snadné
  • do 60 minut
  • Hlavní chody, Masové recepty

3.7

3x hodnoceno

Šťavnaté kuřecí maso, křupavá zelenina a houska plná sezamových semínek. Pokud máte rádi burgery, My Healthy Moment⁠ se vám dnes rozhodně trefila do chuti.

Suroviny

Počet osob

-
+

Postup:

  1. Kuřecí prsa očistěte, dejte do hrnce a přelijte omáčkou připravenou smícháním sójové omáčky, medu, rýžového octa a prolisovaného česneku.
  2. Vše přiveďte k varu a nechte vařit na mírném ohni cca 15 minut, dokud není maso hotové.⁠
  3. Kuřecí prsa poté vidličkou natrhejte na kousky a v omáčce důkladně promíchejte.⁠
  4. Zelí nakrájené nahrubo a mrkev nastrouhanou nahrubo smíchejte s vinným octem a podle chuti dochuťte trochou medu, solí a pepřem.⁠
  5. Hamburgerové housky rozřízněte na polovinu a plňte listy salátu, ochuceným zelím s mrkví a kousky trhaného masa.⁠

DALŠÍ RECEPTY OD MY HEALTHY MOMENT NAJDETE NA JEJÍM BLOGU.

Připravujeme nové recepty,
tipy na vaření a články

Můžete se o nich dozvědět mezi prvními!

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Sdílejte