I krémové polévky si můžete dopřát ve veganské podobě. Krásně zahřejí, zasytí a navíc jsou hezké i na pohled. Pojďte se s námi pustit do vaření a zkuste mrkvový krém od Maruškyveg.
Veganský mrkvový krém
- snadné
- do 60 minut
- Polévky
5.0
2x hodnoceno
Postup:
- Všechnu zeleninu očistěte a nakrájejte na menší kousky.
- Na malém množství oleje osmažte nejdříve šalotku, česnek a zázvor.
- Poté přidejte mrkev, batát, červenou čočku a zalijte zeleninovým vývarem.
- Vařte 30–40 minut, aby byla mrkev měkká. Poté rozmixujte, smíchejte s kokosovým mlékem a dochuťte solí, pepřem a chilli.
- Servírujte s opečeným tempehem, semínky, ořechy a můžete si k ní upéct čerstvou focacciu.
DALŠÍ RECEPTY OD MARUŠKYVEG NAJDETE NA JEJÍM BLOGU MARUŠKAVEG.COM