Veganský mrkvový krém

  • snadné
  • do 60 minut
  • Polévky

3.7

3x hodnoceno

I krémové polévky si můžete dopřát ve veganské podobě. Krásně zahřejí, zasytí a navíc jsou hezké i na pohled. Pojďte se s námi pustit do vaření a zkuste mrkvový krém od Maruškyveg.

Suroviny

Počet osob

-
+

Postup:

  1. Všechnu zeleninu očistěte a nakrájejte na menší kousky.
  2. Na malém množství oleje osmažte nejdříve šalotku, česnek a zázvor.
  3. Poté přidejte mrkev, batát, červenou čočku a zalijte zeleninovým vývarem.
  4. Vařte 30–40 minut, aby byla mrkev měkká. Poté rozmixujte, smíchejte s kokosovým mlékem a dochuťte solí, pepřem a chilli.
  5. Servírujte s opečeným tempehem, semínky, ořechy a můžete si k ní upéct čerstvou focacciu.

DALŠÍ RECEPTY OD MARUŠKYVEG NAJDETE NA JEJÍM BLOGU MARUŠKAVEG.COM

Připravujeme nové recepty,
tipy na vaření a články

Můžete se o nich dozvědět mezi prvními!

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Sdílejte