Doporučujeme
Jakost: l.
Známe pár zastánců názoru, že salát vlastně není pořádné jídlo. S tím ale nemůžeme tak úplně souhlasit, protože … šťavnaté plátky masa, kousky ovoce, zelenina a sýr? Něco takového musí přece pořádně zasytit. Přesvědčte se s ...
Poctivá boloňská omáčka sice zabere trochu víc času, ale výsledek za tu námahu rozhodně stojí! V lednici vám navíc vydrží i několik dní, takže nemusí zůstat jen u jedné porce špaget. Celý recept je zároveň bez lepku díky...
Typickou vůni a nasládlou chuť jedlých kaštanů máme neodmyslitelně spojenou s obdobím Vánoc. Možná si je s chutí dáváte na tradičních vánočních trzích. Přivítejte je ale i ve své kuchyni, třeba v podobě...
Kreativita a vaření, to jde ruku v ruce. Jestli se chcete přesvědčit, zkuste tento recept. Závitky spadají do vietnamské kuchyně, ale zaručeně je zvádnete sami doma. V kombinaci s domácím arašídovým máslem je to hotová...
I oblíbená sekaná se dá připravit bez tradičního mletého masa. Stačí vám k tomu červená čočka a pár základních surovin, které v kuchyni určitě máte! Podívejte se na náš podrobný recept s videem.
Čerstvé bylinky, rajčata, česnek, parmezán... posíláme na dálku vůni oblíbených lasagní. Nestačí vám to? Tak pojďte vařit! Ukážeme, jak připravit úžasný pokrm, který vás jedním soustem přenese do prosluněné Itálie. Ale tentokrát budou...
Sytá zelená barva, která bere dech! Tak krásný brokolicový krém musíte vyzkoušet, chutná ještě lépe než vypadá. Krémové polévky se hodí především do chladnějších dnů. S pečivem vám vytvoří dokonalou večeři.
Někdo zkrátka nedá dopustit na pořádný flák masa, který si s chutí dopřeje na grilovačce, ale klidně i běžně k obědu. Podobné chutě má i soutěžící MasterChef Česko Roman Staša, který pro letní číslo Gusto...
Stále si myslíme, že saláty rozhodně nejsou pouze letní záležitostí. Stačí pouze vybrat vhodné suroviny, které se pro chladné měsíce hodí. Jako třeba kapusta, jáhly a šunka! Tento salát si jistě zamilujete, a to hned po...
Máte rádi zelné polévky, ale známou klasiku byste rádi nějak ozvláštnili? Není problém. Dnes pro vás máme něco mezi ruskou polévkou Šči a známou polévkou Minestrone. Je to naše zelná s vaječným žloutkem.
Zužitkujte zásoby zeleniny a připravte si doma polévku, které neodolají především milovníci modrého sýra. Krásná barva a skvělá chuť!
Hledáte letní inspiraci, která není jen o salátech a studených polévkách? Náš recept na králičí maso s letní zeleninou je tou pravou volbou, která vás dostane do kolen.
Co v zimě nejlépe zahřeje? Přeci pořádná zeleninová polévka! Honza Vorel se s vámi dnes podělí o recept na jednoduchou polévku zimní minestrone, na kterém si zaručeně pochutnáte. Vyzkoušet můžete i její letní variantu.
Minestrone – italská hustá polévka, ve které najdete opravdu hodně zeleniny! Především rajčata, celer, fazole nebo třeba mrkev. My jsme ji navíc doplnili těstovinami, voňavou slaninou a bazalkovým pestem. Jasně daný recept totiž úplně...
Když se řekne česká ryba, mnozí si nejspíš jako první vybaví kapra. České vody v sobě přitom skrývají daleko lepší a chutnější kousky. Ochutnejte třeba candáta na víně s máslem a salátem z černé...
Každá rodina má svůj léty prověřený recept na bramborový salát, který se dědí z generace na generaci. Přestože jsme milovníky tradic, letos jsme se rozhodli nabídnout vám tři odlehčené varianty této sváteční přílohy. Pokud se i...
Prosím zapněte si Javascript pro správný chod webu
Zdá se, že nemáte zapnutý Javascript. Je možné, že se vám stránky nebudou zobrazovat správně. Prosíme, zapněte si Javascript, nebo si přečtěte víc zde.