Doporučujeme
Lehký jarní salát s nádechem exotiky a plný živin si vychutnáte k obědu i k večeři. Ať už samotný nebo jako příloha si určitě najde místo ve vašem jídelníčku. Hotový je během chvilky a zvládne ho připravit opravdu každý.
Polévky patří do našeho jídelníčku v každém ročním období. Zatímco na podzim a v zimě jsou ideální krémy, které zahřejí a v létě studené polévky na ochlazení, na jaře jsou nejlepší zeleninové polévky s...
Italská kuchyně je velmi oblíbená po celém světě. Jednou z jejích pokladů jsou bruschetty. Skvělý předkrm s rajčaty můžete však připravit i v jarním kabátku – s hráškem. Hotové bude během chvíle, a ještě rychleji budou pryč.
Dobrota, kterou rozhodně musíte vyzkoušet. Jehněčí kotlety se šalvějí jsou skvělou jarní pochoutkou, kterou musíte vyzkoušet. Příprava je sice trochu náročnější, ale s naším receptem ji určitě zvládnete.
Patříte k milovníkům rychlého vaření? Pak si určitě oblíbíte náš recept na quinotto z jedné pánve. Že jste o takovém jídle ještě neslyšeli? Nevadí, tato pochoutka je vlastně rizoto, jen místo rýže použijete quinoy.
Když se v zimě potřebujete zahřát, nejspíš sáhnete po poctivé polévce. A my pro vás máme recept na hráškový krém, který vás nejen zahřeje, ale i pohladí. Díky sójové smetaně si na něm pochutnají i vegetariáni....
Už jste slyšeli o pohankotu? Ne? Pak vězte, že je to rizoto, v kterém hlavní roli hraje pohanka. Do zdravého pohankota se přidává cizrna a hrášek. Hotovo budete mít během chvilky a uvidíte, že si pochutnáte.
Co si představíte, když se řekne vepřová panenka? My pro vás máme tentokrát doslova jarní recept na vepřovou panenku s bramborovo-hráškovým pyré. A protože se k panence skvěle hodí i karotka, budeme ji servírovat...
Toto je salát, ze kterého nám doslova oči přecházejí! Chcete si zpříjemnit pracovní den chutným a hlavně vlastním obědem? Oběd do krabičky od Fitness recepty vám s tím rozhodně pomůže.
V české kuchyni jsou populární topinky, Italové si zase pochutnávají na předkrmech jako jsou crostini nebo bruschetty. A právě ty si můžete dnes připravit, rovnou se třemi druhy zdobení. Rozdíl je ale ve volbě pečiva a ...
Krémové polévky se těší velké oblibě už několik let, a proto vznikají stále nové recepty a variace z výtečné zeleniny, někdy dokonce i z ovoce. Do jarního čísla časopisu Gusto jsme vymysleli hráškový krém vylepšený...
Chřest je jarní ingredience, která nesmí na našem stole nikdy chybět. Tušili jste, že v případě bílého a zeleného chřestu nejde o různé odrůdy? Rozdíl je pouze v metodě jejich pěstování. Zatímco bílý chřest se...
Prosím zapněte si Javascript pro správný chod webu
Zdá se, že nemáte zapnutý Javascript. Je možné, že se vám stránky nebudou zobrazovat správně. Prosíme, zapněte si Javascript, nebo si přečtěte víc zde.