Sváteční hodování se často točí kolem kapra nebo řízků, ale třeba taková pečená vinná klobása je též tradiční vánoční specialitou. Můžete si ji připravit s kaší nebo bramborem, ale také třeba podle našeho nového videoreceptu ze zimního čísla...
Voňavá jídla s asijským šmrncem vám zachutnala, a proto je chcete vyzkoušet i doma? Recept od My Healthy Moment je pro vás tedy jako stvořený.
Vánoční svátky se vždy nesou v duchu kvalitního jídla. Ať už máme na mysli kapra, řízky, bramborový salát nebo cukroví. Jen o těchto stálicích to ale není, třeba na svatého Štěpána bývala vždy tradičně servírována pernatá...
Známá rakouská specialita, kterou si zamiloval i sám císař František Josef I. Představujeme vám tradiční tafelspitz! Poctivý kus hovězího masa Vocílka, spousta zeleniny, koření, bylinek, ale především dostatek času. To je základ úspěchu. A...
Nadívané brambory, jinak se jim také říká hasselback, se řadí mezi snadné, ale velmi chutné a žádané recepty. Markéta v troubě pro vás připravila variaci s ochucenou zakysanou smetanou, křupavou slaninou a rozpečeným sýrem...
Prosím zapněte si Javascript pro správný chod webu
Zdá se, že nemáte zapnutý Javascript. Je možné, že se vám stránky nebudou zobrazovat správně. Prosíme, zapněte si Javascript, nebo si přečtěte víc zde.