Připravte si domácí bylinkové máslo. Skvěle se hodí k masu, na brambory i zeleninu, ale namazat si ho můžete i na pečivo. V kuchyni má zkrátka široké využití a vy ho tak budete mít vždycky...
Rychlá a chutná snídaně nebo svačina? Na jaře to určitě znamená svěží pomazánku se čerstvými bylinkami. My pro vás máme recept na pažitkovou pomazánku s vlašskými ořechy, která je hotová během chvilky. Pak už jen stačí ji...
Přemýšlíte, čím udělat radost své drahé polovičce na Valentýna? Nebo vlastně kdykoliv během roku? Pro takové příležitosti jsou ideální chutné jednohubky, které můžete ozdobit hned na několik způsobů. Tentokrát zkuste zvolit třeba...
Už jste někdy ochutnali slané vafle? Během svátků jsme vám doporučili variantu s trhaným kachním masem, dnes pro vás máme vyloženě vegetariánský recept. Sýrové vafle plněné rajčaty a mozzarellou jsou skvělou svačinou, lehkým...
Těstoviny jsou snad všemi oblíbené a nabízejí nespočet možností, s čím je zkombinovat. Zároveň si už v základu můžete vybrat ze stovek druhů samotných těstovin. My Healthy Moment sáhla po osvědčené klasice – kuřecím masu,...
Známá klasika z ruské kuchyně, kterou si oblíbili lidé po celém světě. Máte rádi hovězí Stroganoff – Stroganov? Můžete ho doma zvládnout rychleji, než si možná myslíte. Stačí použít vyzrálé hovězí maso, které si žádá kratší úpravu.
Quesadilla! Perfektní tip na snadný oběd do krabičky, který si rozhodně neuvaříte jen jednou. Tato typická mexická specialita nás rozhodně oslovila, protože si ji můžete naplnit prakticky čímkoliv. My tu tentokrát máme variaci s ...
Nad české omáčky není, že? V tuzemských kuchařkách jich najdete hned několik, ale jedna z nejoblíbenějších je právě rajská. Milují ji dospělí i děti! Podávat ji můžete s těstovinami, knedlíkem a zároveň se k ní...
Chuťovek na silvestrovské oslavy není nikdo dost. Napadlo by vás, že si při této příležitosti usmažíte domácí cibulové kroužky? Jsou famózní s dipem, ale i jen tak. Navíc díky pivnímu těstíčku mají parádní šmrnc.
Chcete si vymyslet silvestrovské pohoštění s předstihem? Nebo plánujete vánoční menu trochu ozvláštnit? Krevetové kanapky od Kluka v zástěře vás jistě nadchnou, stejně jako nás!
Už jste někdy slyšeli o pokrmu jménem Brandade? Patří mezi speciality francouzské kuchyně a jde o emulzi ryby (většinou tresky), oleje a brambor. My jsme se tímto jídlem inspirovali a připravili kapří Brandade, ve ...
Stává se vám, že po svátku sv. Štěpána máte doma ještě část kachny a netušíte, co s ní? Jistě, můžete ji jíst několik dní tak, jak byla připravena. Nebo můžete vyzkoušet náš recept na vafličky naslano právě s kachním...
Prosím zapněte si Javascript pro správný chod webu
Zdá se, že nemáte zapnutý Javascript. Je možné, že se vám stránky nebudou zobrazovat správně. Prosíme, zapněte si Javascript, nebo si přečtěte víc zde.