Český chov, výjimečná kvalita a chuť poctivého masa.
Někdy má zkrátka člověk chuť na poctivou hospodskou klasiku. Pro tyto případy jsme pro vás připravili recept na pečená vepřová žebra na pivě. Příprava vám sice zabere trochu času, ale výsledek bude rozhodně stát za ...
Nechte se inspirovat na Balkáně a připravte si zapečenou lahůdku z lilku, hovězího mletého masa a rajčat. Zapečený lilek s mletým masem je perfektní a lehký oběd, který si můžete vzít s sebou do práce. Perfektní je s...
Jednohubky, které jste zaručeně ještě neměli! Až je ochutnáte, určitě je budete chtít připravovat pořád. Příprava je sice trochu delší, ale výsledek opravdu stojí za to. Tortilla jednohubky plněné pečenými žebry, kyselou okurkou a ...
Rozpálený gril, z kterého se line báječná vůně grilovaného masa, taky už se těšíte? Vepřová krkovice na grilu je naprostou klasikou. Co si ji ale tentokrát připravit trochu jinak. Jan Punčochář pro vás připravil recept na ...
Maďarská klasika, která u nás už zdomácněla – segedín! Připravte si poctivý segedínský guláš se zelím a smetanou. Místo houskového knedlíku jsme k němu tentokrát jako přílohu zvolili karlovarský knedlík.
Jaro doslova vybízí ke konzumaci čerstvé zeleniny. Představte si jak to křupne, když se zakousnete do čerstvého římského salátu. Když k němu přidáte...
Občas se říká, že kuřecí maso je nudné. Myslíte si to taky? Tak tento recept vás hravě přesvědčí o tom, že to není pravda. Grilovaná kuřecí prsa se zeleninou v alobalu totiž chutnají skvěle. Dokonale v sobě spojují neotřelé...
Milujete pečené kuře s bramborem? Notoricky známou klasiku jsme pro vás tentokrát připravili trochu jinak. Pečená kuřecí stehna jsme doplnili tymiánovými pečenými bramborami v troubě.
Ochutnejte klasiku trochu jinak! Domácí sekaná z mletého masa plněná vejci na talíři nejen skvěle vypadá, ale také výborně chutná. Když ji navíc doplníte bramborovou kaší s bazalkou, získáte výborný jarní oběd pro celou rodinu.
Těstoviny jsou snad všemi oblíbené a nabízejí nespočet možností, s čím je zkombinovat. Zároveň si už v základu můžete vybrat ze stovek druhů samotných těstovin. My Healthy Moment sáhla po osvědčené klasice – kuřecím masu,...
Už víte, co budete podávat o víkendu k obědu? Pokud jste letos ještě neochutnali zvěřinu, můžete to dohnat s receptem od Honzy Vorla na kančí se šípkovou.
Napařované knedlíčky či bochánky jsou hitem asijské kuchyně. Říká se jim bao buns, jindy také pork buns. Rádi byste si připravili tuto chuťovku a sdíleli ji se svými přáteli u jednoho stolu? Honza Vorel vám poradí, jak si ji...
Prosím zapněte si Javascript pro správný chod webu
Zdá se, že nemáte zapnutý Javascript. Je možné, že se vám stránky nebudou zobrazovat správně. Prosíme, zapněte si Javascript, nebo si přečtěte víc zde.