Koláče máme obvykle spojené se sladkým, ale my jsme pro vás tentokrát vybrali slanou variantu. Slaný koláč s chřestem a žampiony vás jistě mile překvapí svou lahodnou chutí. Koláč je skvělý teplý i studený, můžete ho podávat...
Jarní zeleninová polévka vás zahřeje i zasytí během chladnějších jarních dnů. Krémová pórková polévka se špenátem se perfektně hodí do menu na zelený čtvrtek, ale své místo si jistě najde i jindy.
Příznivcům indické kuchyně nemusíme kari představovat. Pokud si obvykle dopřáváte voňavé kari s kuřecím masem, vyzkoušejte veganské kari s rýží, na kterém si skvěle pochutnáte. Recept na květákové kari s cizrnou pro vás...
Přemýšlíte nad lehkou a zdravou večeří? Pak sáhněte po veganském receptu od Marušky Veg. Tentokrát si pro vás připravila semolinové těstoviny se špenátovým pestem a tempehem. Recept je rychlý a velmi jednoduchý.
Čerstvé bylinky, bešamel, parmezán a těstoviny… Pokud vám právě vytanul na mysli pekáček plný lasagní, pak jste na správné cestě. Tentokrát si ale neuvaříme klasické boloňské lasagne s mletým masem. Místo něj přidáme lososa...
Co dělat s bílky, když vám zůstanou třeba ze sladkého pečení? Vůbec je nemusíte vyhazovat nebo z nich dělat obligátní pusinky. Udělejte si k snídani nebo svačině bílkovou frittatu, kdy můžete snadno zužitkovat i zbytky hub.
Rybí filety můžete připravovat v celku na grilu a vychutnat si je s vhodnou přílohou, ale stejně tak se hodí jakou součást skvělého letního salátu. Marinovaný pstruh, známá česká ryba, v sobě totiž skrývá mnoho chuti.
Snadné recepty na chutné chuťovky se hodí vždy. Tentokrát pro vás máme tip na špenátové košíčky s opečenou šunkou, špenátem a sýrem. Příprava je jednoduchá, zabere jen několik minut a vy si rozhodně pochutnáte!
Jídlo, které nakrmí hned několik hladových krků a ještě při jeho přípravě zaneřádíte minimum nádobí? To je sen snad každého z nás. Fitnessrecepty jde těmto tužbám naproti, má pro vás jeden snadný recept na výtečnou...
Tomu říkáme jarní barva podle našeho gusta! Tyto snadné palačinky ze špenátu a kopřiv si můžete připravit doma do půl hodinky a k nim pak podávat už jen tvarohový dip s voňavou pažitkou. Pojďte s námi přivítat...
Křupavé tousty zastanou skvělou svačinu, ale když přidáte i bramborovou omeletu, hlavní jídlo je na světě! Náš nový videorecept, který najdete i v letním čísle časopisu Gusto, je to pravé pro víkendovou hostinu.
Prosím zapněte si Javascript pro správný chod webu
Zdá se, že nemáte zapnutý Javascript. Je možné, že se vám stránky nebudou zobrazovat správně. Prosíme, zapněte si Javascript, nebo si přečtěte víc zde.