Naše nejlepší recepty s masem.
Přemýšleli jste někdy, z čeho všeho si můžete připravit oblíbený guláš? Klasiku v podobě hovězího nebo vepřového jistě znáte, ale co takový krůtí? Jeho příprava není nijak časově náročná a ostatní suroviny vám budou dobře známé....
Omáčky jsou pro českou kuchyni naprosto typické. Ať už je to křenová, koprová, rajská, znojemská nebo právě ve formě milovaného kuřete na paprice se smetanovým základem. I tuto známou klasiku můžete servírovat trochu jinak –...
Hovězí líčka jsou méně známá partie masa, ale velice chutná a luxusní záležitost! Zkuste si je připravit podle receptu od Honzy Vorla a doplňte je kromě celerového pyré a kousky černého kořene nebo nakládaným celerem....
Sváteční hodování se často točí kolem kapra nebo řízků, ale třeba taková pečená vinná klobása je též tradiční vánoční specialitou. Můžete si ji připravit s kaší nebo bramborem, ale také třeba podle našeho nového videoreceptu ze zimního čísla...
Slibovaný recept pro svatomartinskou hostinu je pro vás připraven! Ani tentokrát jsme nesáhli po knedlících, ale zkusili nevšední burger s husím masem a zelím. Velká lahůdka pro každého milovníka trhaného masa.
Svatomartinské hody se nezadržitelně blíží. Plánujete letos uvařit osvědčenou klasiku s knedlíkem, nebo se nebojíte trochu experimentovat? My pro vás máme dva tipy na husí recepty, které si dozajista oblíbíte. První z nich,...
Tortillu s masem podle našeho receptu si s chutí připravíte nejen jako snadnou večeři. K hotové směsi pak stačí přidat trochu salátu, zakysané smetany a štiplavé červené cibule. Už se vám sbíhají sliny?
Vepřové maso si skvěle rozumí s podzimními jablky. Honza Vorel proto uvařil tuto masovou specialitu, která je perfektní volbou během sychravého počasí. Máte chuť?
Docházejí vám nápady? Máme pro vás snadný recept od My Healthy Moment, který si s chutí uvaříte prakticky kdykoliv.
Recepty s listovým těstem jsou v České republice vyloženě opěvované. Ať už jde o obligátní šneky, sladký štrúdl nebo právě tento kousek, který je jako stvořený pro nadšence do zvěřiny. Podzimní chutě jsou z toho jídla...
Vaření z vína je skoro stejně populární jako jeho samotné pití. Není divu, dodává jídlu skvělou chuť a finální šmrnc. Přidejte kapku vína k pečenému nebo dušenému masu, zelenině nebo vyzkoušejte naši neodolatelnou paštiku z ...
Rolády jsou skvělé v tom, že je můžete naplnit v podstatě čímkoliv. Kluk v zástěře vsadil na sezonní cuketu a cherry rajčátka, které této krůtí dodávají lehký letní nádech. Jaké náplně máte nejradši?
Prosím zapněte si Javascript pro správný chod webu
Zdá se, že nemáte zapnutý Javascript. Je možné, že se vám stránky nebudou zobrazovat správně. Prosíme, zapněte si Javascript, nebo si přečtěte víc zde.