Rychlá, chutná a zdravá snídaně. Tak přesně to si pod lívanci asi nepředstavíte. Jenomže, Tereza Havlínová pro vás připravila recept na lívance bez kynutí. Chutnají skvěle, hotové jsou za chvíli, a protože jsou z...
Velikonočního beránka vám jistě nemusíme představovat! Co si ale letos místo něj doma upéct zdravého velikonočního zajíčka? Zajíček je hotový během hodiny a jistě si na něm pochutná celá rodina. Kromě toho, že skvěle chutná, bude...
Že jsou ryby pro náš organismus velice prospěšné, nemusíme připomínat. Když ale přijde na to, jak připravit pstruha nebo jinou rybu, lidé se často leknou. My vám v dnešním receptu ukážeme, že pečený pstruh v troubě je jednoduchý...
Co si představíte, když se řekne vepřová panenka? My pro vás máme tentokrát doslova jarní recept na vepřovou panenku s bramborovo-hráškovým pyré. A protože se k panence skvěle hodí i karotka, budeme ji servírovat...
Napařované knedlíčky či bochánky jsou hitem asijské kuchyně. Říká se jim bao buns, jindy také pork buns. Rádi byste si připravili tuto chuťovku a sdíleli ji se svými přáteli u jednoho stolu? Honza Vorel vám poradí, jak si ji...
I krémové polévky si můžete dopřát ve veganské podobě. Krásně zahřejí, zasytí a navíc jsou hezké i na pohled. Pojďte se s námi pustit do vaření a zkuste mrkvový krém od Maruškyveg.
Kachní prsíčka určitě znáte, ale už jste si doma někdy připravili třeba husí? Jsou výtečná, skvěle si rozumí se zelím, ale také třeba s voňavým koriandrem. Tento salát s husím prsem v lehce asijském stylu si můžete připravit...
Už jste někdy zkoušeli domácí kimči? Tato typická korejská specialita se během podzimních dnů rozhodně hodí. Je pikantní, nabitá živinami a famózními chutěmi. Příprava je sice trochu časově náročnější, ale ten výsledek!
Máte rádi zelné polévky, ale známou klasiku byste rádi nějak ozvláštnili? Není problém. Dnes pro vás máme něco mezi ruskou polévkou Šči a známou polévkou Minestrone. Je to naše zelná s vaječným žloutkem.
Recept na masové kuličky je velice populární v severských státech. Už jste je někdy ochutnali? My pro vás máme spojení masa, zeleniny a hub, kterému jen těžko odoláte. Hotové kuličky nemusíte podávat pouze s kaší nebo...
Vietnamská kuchyně je plná bylinek, zeleniny a všemožných ingrediencí z voňavé rýže. Dnešní recept na rýžové závitky s tofu je parádním tipem na párty občerstvení, za to vám ručíme. Hodit se budou šikovné ruce a...
Šťavnaté kuřecí maso, křupavá zelenina a houska plná sezamových semínek. Pokud máte rádi burgery, My Healthy Moment se vám dnes rozhodně trefila do chuti.
Prosím zapněte si Javascript pro správný chod webu
Zdá se, že nemáte zapnutý Javascript. Je možné, že se vám stránky nebudou zobrazovat správně. Prosíme, zapněte si Javascript, nebo si přečtěte víc zde.