Víkendové pečené kuře jste jistě servírovali už několikrát a každý si rozhodně pochutnal. Nechcete ale tuto známou klasiku českých strávníků trochu proměnit a zkusit upéct baby kuře pro všechny u stolu? Jako přílohu...
Dopřát si misku salátu v zimě? Za nás rozhodně! Stačí vybrat vhodné suroviny, které se na jeho přípravu hodí. My tentokrát sáhli po kořenové klasice, kterou jsme doplnili zdravými klíčky, cizrnou, křupavou slaninou a ztraceným...
Necítíte se nejlíp a potřebujete postavit na nohy? Poctivá česnečka je zaručený lék, který známe už od nepaměti. Výhodou našeho receptu je, že si čerstvý prolisovaný česnek můžete při podávání přidat podle libosti.
Chcete mít doma veganské Vánoce? Není problém, Maruškaveg pro vás připravila recept na smaženou hlívu na styl klasického kapra a k tomu veganský bramborový salát. Rostlinnému vánočnímu menu už nic nebrání.
Brambory, které se u nás poprvé objevily v 17. století, jsou stále velice oblíbenou přílohou. I když jejich spotřeba kvůli zvýšenému zájmu o těstoviny a rýži malinko klesá, přesto ročně každý průměrný Čech spotřebuje...
Každá rodina má svůj léty prověřený recept na bramborový salát, který se dědí z generace na generaci. Přestože jsme milovníky tradic, letos jsme se rozhodli nabídnout vám tři odlehčené varianty této sváteční přílohy. Pokud se i ...
Nadívané brambory, jinak se jim také říká hasselback, se řadí mezi snadné, ale velmi chutné a žádané recepty. Markéta v troubě pro vás připravila variaci s ochucenou zakysanou smetanou, křupavou slaninou a rozpečeným sýrem...
Chcete si během vaření trochu vyhrát? Pak určitě vyzkoušejte recept z našeho jarního čísla magazínu Gusto. Kuřecí roládka je trochu pracnější, ale výsledek stojí za to!
Napadlo vás někdy, že z ředkviček můžete připravit tak lahodnou polévku? Je neskutečně krémová a když si dáte tu práci, umí být i velmi efektní.
Podlouhlá zelenina se snadno rozpoznatelným tvarem je vítaným hostem na letních tabulích, nejčastěji je přidávána ke steakům či rybám. To však neznamená, že z nich nelze uvařit chutnou polévku. Fazolky i hrášek jsou...
Svěží, plný kvalitních surovin a oku lahodící. Přesně takový je salát z Nice, který znají lidé po celém světě.
Prosím zapněte si Javascript pro správný chod webu
Zdá se, že nemáte zapnutý Javascript. Je možné, že se vám stránky nebudou zobrazovat správně. Prosíme, zapněte si Javascript, nebo si přečtěte víc zde.