Květákové kari s cizrnou

  • snadné
  • do 30 minut
  • Hlavní chody

3.2

10x hodnoceno

Příznivcům indické kuchyně nemusíme kari představovat. Pokud si obvykle dopřáváte voňavé kari s kuřecím masem, vyzkoušejte veganské kari s rýží, na kterém si skvěle pochutnáte. Recept na květákové kari s cizrnou pro vás připravila MaruškaVeg.

Suroviny

Počet osob

-
+

Postup

  1. Na slunečnicovém oleji osmažíme najemno nakrájenou šalotku, česnek a zázvor. Přidáme kari koření a květák.
  2. Promícháme, přisypeme propláchnutou cizrnu z plechovky, kokosové mléko, drcená rajčata a vodu. 
  3. Vaříme 25 minut.
  4. Dochutíme solí, pepřem.
  5. Podáváme s vařenou rýží, čerstvým špenátem a plátky mandlí.

Připravujeme nové recepty,
tipy na vaření a články

Můžete se o nich dozvědět mezi prvními!

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Sdílejte