Doporučujeme
Šalotka jakost I.
Abyste si mohli dopřát pravé italské krémové risotto, rozhodně nemusíte do drahé italské restaurace. Bez problému ho zvládnete připravit ve vlastní kuchyni, vystačíte si totiž jen s několika ingrediencemi. A navíc, jedna...
Někdo zkrátka nedá dopustit na pořádný flák masa, který si s chutí dopřeje na grilovačce, ale klidně i běžně k obědu. Podobné chutě má i soutěžící MasterChef Česko Roman Staša, který pro letní číslo Gusto...
I krémové polévky si můžete dopřát ve veganské podobě. Krásně zahřejí, zasytí a navíc jsou hezké i na pohled. Pojďte se s námi pustit do vaření a zkuste mrkvový krém od Maruškyveg.
Šťavnaté kousky masa, svěží zelenina a křupavá cizrna. Salát, který můžete bez obav servírovat jako hlavní chod. Zkuste recept od Kluka v zástěře a dejte vědět, jak vám chutnalo.
Chutné a rychlé jídlo, které voní jihem? Přesně tak na vás zapůsobí náš recept na středomořskou rybí pánev, protože je plná lahodných artyčoků, oliv a rajčat. Rybí filety jsme zvolili takové, které jsou v našich...
Příznivcům indické kuchyně nemusíme kari představovat. Pokud si obvykle dopřáváte voňavé kari s kuřecím masem, vyzkoušejte veganské kari s rýží, na kterém si skvěle pochutnáte. Recept na květákové kari s cizrnou pro vás...
Asijská jídla se těší velké oblibě, ať už jsou připravována s masem, tofu, ale také třeba jen se zeleninou. Dnes pro vás máme zbrusu nové a velice luxusní menu v asijském duchu, které je navíc naprosto veganské. Ano, sepsala...
Sendviče mají rozhodně své kouzlo! Vyhrát si můžete s pečivem, omáčkou a samozřejmě i s náplní jako takovou. Kluk v zástěře vsadil na poctivý sendvič plný skvělých surovin, zeleniny i šťavnatého...
Bramborové gnocchi (či více po česku noky) jsou vděčným jídlem snad do každého počasí, i v létě si je v určité odlehčenější variaci umíme představit. Během zimy se ale s chutí pouštíme do něčeho sytější, takže naše...
Co v zimě nejlépe zahřeje? Přeci pořádná zeleninová polévka! Honza Vorel se s vámi dnes podělí o recept na jednoduchou polévku zimní minestrone, na kterém si zaručeně pochutnáte. Vyzkoušet můžete i její letní variantu.
Zná je snad každý. Jsou jednoduché na přípravu i nenáročné na suroviny. Napadlo vás ale někdy udělat zapečené brambory ve veganské verzi? MaruškaVEG vám předvede, jak na to.
Víte, co jsou orecchiette? Jsou to nezvykle tvarované těstoviny typické pro italské město Bari. Abyste si na nich pochutnali jako na italské dovolené, smíchejte je s čerstvými rajčaty, křupavou brokolicí a čerstvou...
Klobása s cibulí? To je přece neskutečná lahůdka. Pokud této kombinaci fandíte a nevadí vám sladší chutě, vyzkoušejte klobásku s poctivou domácí cibuládou. Nebudete litovat!
Skvělé krémové rizoto je typický italský pokrm. Nepleťte si ho s rizotem ze školních jídelen, toto je mnohem lepší a potěší kdejakého labužníka. :)
Dnes pro vás máme letní recept jako vyšitý! Zapečená rajčata s kuskusem a mozzarellou, která výtečně zasytí a navíc jsou opravdu zdravá. Už víte, co si uvaříte k obědu?
Krůtí maso je vhodná volba při dietě, ale věříme, že zachutná všem. Jako hlavní hrdina si podzimní dýní skvěle rozumí a vy si ho rádi uvaříte hned několikrát.
Krásně šťavnatá, voňavá a doplněná o neméně famózní zeleninu! Rybička vám jistě zachutná, obzvlášť když je takto vydařená. Markéta v troubě a její rybí recept v celé své kráse.
V našem novém receptu najdete suroviny typické pro jaro. Jehněčí, baby karotka a krásný svěží hrášek. Radost pohledět! A co teprve, jak tato svěží, jarní kombinace bude chutnat! Pusťte se s klidem do příravy a ...
Slyšeli jste o kuchařské výzvě Romana Staši? Utkal se společně s Pavlem Berkym a uvařil podle obsahu lednice jedné ze soutěžících. Výsledek? Voňavé krůtí maso s ricottou a ořechy, které oslní. Určitě vyzkoušejte a ...
Byli jste někdy u přátel na grilování a překvapilo Vás jak dobré to mají? Staňte se profíkem i vy, přečtěte si krátky recept jak ugrilovat výborný rump steak a vytvořte si své tajné triky na grilování. Tento recept...
Když se řekne česká ryba, mnozí si nejspíš jako první vybaví kapra. České vody v sobě přitom skrývají daleko lepší a chutnější kousky. Ochutnejte třeba candáta na víně s máslem a salátem z černé...
Šťavnatého lososa si během letních měsíců dopřáváme s ještě větší chutí. V kombinaci s pečeným bramborem a porcí rajčat jde o skvělé a svěží jídlo. A Tereza Havlínová to moc dobře ví, tak zkuste její recept.
Skvělý oběd pro celou rodinu můžete klidně připravit na jedné pánvi. Vepřová krkovice s bramborem je klasika, která chutná opravdu všem. Když krkovici navíc správně namarinujete, budete mít jistotu, že maso bude měkké a ...
Hovězí líčka jsou méně známá partie masa, ale velice chutná a luxusní záležitost! Zkuste si je připravit podle receptu od Honzy Vorla a doplňte je kromě celerového pyré a kousky černého kořene nebo nakládaným celerem....
Plněné tortilly určitě znáte. Hromadu zeleniny skvěle doplňuje kuřecí maso, ale stejně tak třeba vepřové. Pokud je navíc trhané a vylepšené pořádnou salsou, mají vaše chuťové pohárky o zábavu postaráno. Vyzkoušejte nový recept od ...
Prosím zapněte si Javascript pro správný chod webu
Zdá se, že nemáte zapnutý Javascript. Je možné, že se vám stránky nebudou zobrazovat správně. Prosíme, zapněte si Javascript, nebo si přečtěte víc zde.