Teriyaki losos s rýží

  • snadné
  • do 60 minut
  • 4 roční období, Recepty

4.0

1x hodnoceno

Voňavá jídla s asijským šmrncem vám zachutnala, a proto je chcete vyzkoušet i doma? Recept od My Healthy Moment⁠ ⁠je pro vás tedy jako stvořený. ⁠

Suroviny

Počet osob

-
+

Postup:

  1. Troubu si předehřejte na 190 °C. Rýži uvařte podle návodu na obalu.
  2. V misce smíchejte suroviny na omáčku, směs dejte do hrnce a za stálého míchání povařte do zhoustnutí.
  3. Do takto připravené omáčky naložte filety lososa a nechte asi 20 minut odležet.⁠
  4. Poté dejte naložené filety na plech vyložený pečicím papírem a pečte asi 20 minut.
  5. Hotového lososa posypte sezamovými semínky a podávejte s rýží, zeleninou a ozdobte vybranou bylinkou a plátky citronu.⁠

teriyaki-losos_mhm_listopad_influ.jpg

Připravujeme nové recepty,
tipy na vaření a články

Můžete se o nich dozvědět mezi prvními!

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Sdílejte