Už jste někdy slyšeli o gravlaxu z lososa? Gravlax – gravad lax, znamená ve švédštině pohřbený losos. Recept se připraví tak, že se filet z lososa naloží do suché marinády ze soli a nechá se uležet. My vám...
Čerstvé bylinky, bešamel, parmezán a těstoviny… Pokud vám právě vytanul na mysli pekáček plný lasagní, pak jste na správné cestě. Tentokrát si ale neuvaříme klasické boloňské lasagne s mletým masem. Místo něj přidáme lososa...
Přemýšlíte, čím udělat radost své drahé polovičce na Valentýna? Nebo vlastně kdykoliv během roku? Pro takové příležitosti jsou ideální chutné jednohubky, které můžete ozdobit hned na několik způsobů. Tentokrát zkuste zvolit třeba...
Ryba na Vánoce? Ano, ale můžete ji zkusit trochu jinak. Nemusíte se soustředit jen na vánočního kapra. Ještě než začnou samotné oslavy, máme pro vás jeden recept od My Healthy Moment – lososa na salátu. Ocení ho...
Šťavnatého lososa si během letních měsíců dopřáváme s ještě větší chutí. V kombinaci s pečeným bramborem a porcí rajčat jde o skvělé a svěží jídlo. A Tereza Havlínová to moc dobře ví, tak zkuste její recept.
V Čechách je mnohdy nejvíce opěvován tatarák z hovězího masa. Už jste ale někdy zkusili variaci z lososa? Terka Havlínová vás snadno přesvědčí, že i taková je naprosto famózní.
Voňavá jídla s asijským šmrncem vám zachutnala, a proto je chcete vyzkoušet i doma? Recept od My Healthy Moment je pro vás tedy jako stvořený.
Prosím zapněte si Javascript pro správný chod webu
Zdá se, že nemáte zapnutý Javascript. Je možné, že se vám stránky nebudou zobrazovat správně. Prosíme, zapněte si Javascript, nebo si přečtěte víc zde.