Krabičkování nebo chcete-li příprava jídel v předstihu, je jedinečný způsob, jak mít větší kontrolu nad vlastním jídelníčkem. Snadněji totiž odhadnete velikost porce a plně ovlivníte výběr surovin. To vám může pomoci dosáhnout vašich cílů,...
Tapas, amuse bouche, jednohubky nebo chlebíčky. Ať už použijete kterékoliv označení, je jasné, že jde o pohoštění, které slouží spíše jako chuťovka k vínu, pivu i nealku. Variací je nespočet, a proto v BILLE...
Mouka namletá z různého obilí vždy tvořila základní zdroj lidské obživy. Právě z ní se peče chléb, ať už kvašený či kynutý, nebo nekvašený maces známý jako nevykynutý židovský chléb. Obilí nám poskytuje mouku s obsahem lepku...
Rádi byste po svátcích upravili své stravování, ale nevíte, jak celou změnu co nejlépe pojmout? Nechce si poradit od naší nutriční specialistky Terezy Havlínové, která pro vás sepsala 12 skvělých tipů, jak na to!
Prosím zapněte si Javascript pro správný chod webu
Zdá se, že nemáte zapnutý Javascript. Je možné, že se vám stránky nebudou zobrazovat správně. Prosíme, zapněte si Javascript, nebo si přečtěte víc zde.