Co se nejvíc hodí k nakládaným utopencům? Za nás určitě pivo! Rozhodli jsme se tedy tyto dvě suroviny spojit a naprosto legendární uzeninu vylepšit “tekutým chlebem”. Naložte si utopence v pivu hezky do zásoby a v zimě si na nich zaručeně pochutnáte.
Utopenci v pivu
- střední
- do 60 minut
- Předkrmy
2.2
39x hodnoceno
Postup
- Pivo smíchejte v hrnci s octem, kořením, poté osolte a dle chuti přidejte cukr. Krátce povařte a nechte lák zchladnout.
- Cibuli nakrájejte na tenké měsíčky, sterilované okurky na plátky a feferonky na kroužky.
- Špekáčky nařízněte z jedné strany a promažte hořčicí. Naplňte je nakrájenou zeleninou a sterilovaným zelím.
- Přendejte je do zavařovací sklenice a zalijte vychladlým lákem.
- Nechejte alespoň týden odležet v lednici.