Tvarohová pomazánka s tuňákem

  • velmi snadné
  • do 10 minut
  • Svačiny, Snídaně, Večeře

5.0

1x hodnoceno

Po svátečních tabulích je na čase se pustit do trochu střídmějšího stravování. Jako lehká večeře nebo snídaně perfektně poslouží tvarohová tuňáková pomazánka s pečivem.

Suroviny

Počet osob

-
+

Postup

  1. Tvaroh vložte do větší misky. Tuňáka slijte a přidejte k tvarohu. Vidličkou dobře rozmíchejte, aby se ingredience důkladně propojily.
  2. Jarní cibulku nakrájejte najemno a přidejte do misky. Přidejte také prolisovaný česnek, citronovou šťávu, hořčici, pažitku a sůl. Pokud máte doma ještě nějaké čerstvé bylinky, jako je například bazalka, oregano nebo tymián, můžete podle chuti také přidat. 
  3. Pomazánku důkladně promíchejte. 
  4. Podávejte s knackebrotem nebo oblíbeným pečivem. Pomazánku, kterou nespotřebujete ihned, uzavřete do krabičky a v lednici skladujte nejdéle do druhého dne.

Připravujeme nové recepty,
tipy na vaření a články

Můžete se o nich dozvědět mezi prvními!

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Sdílejte