Pilaf s dýní a kozím sýrem

  • snadné
  • do 60 minut
  • Vege & vegan, Recepty

5.0

1x hodnoceno

Podzim je čas dýní! Není proto divu, že kromě oblíbené dýňovky se Cooking with Šůša⁠ pustila i do něčeho nevšedního. Zkuste voňavý pilaf podle jejího receptu a dejte vědět, jak vám chutnal. ⁠

Suroviny

Počet osob

-
+

Postup:

  1. Na pánvi orestujte na oleji nadrobno nakrájenou cibuli a na plátky nakrájený česnek.
  2. Přidejte⁠ na kostky nakrájenou dýni, kurkumu a ještě chvilku restujte.
  3. Vmíchejte rýži, zalijte vývarem a pod⁠ poklicí duste cca 30 minut do změknutí rýže.
  4. Hotový pilaf ochuťte solí, vmíchejte nasekanou⁠ petrželku a hrst brusinek.
  5. Před podáváním posypte opraženými dýňovými semínky a rozdrobeným⁠ kozím sýrem.⁠

dynovy-pilaf_cws_influ-rijen.jpg

Připravujeme nové recepty,
tipy na vaření a články

Můžete se o nich dozvědět mezi prvními!

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Sdílejte