Už jste slyšeli o ceviche? Pro milovníky rybích pochoutek je to téměř povinnost! Tahle dobrota pochází latinské Ameriky, ale připravit si ji můžete i vy doma.
Ceviche
- velmi snadné
- více než 60 minut
- Předkrmy, Svačiny, Večeře
4.0
1x hodnoceno
Postup
- Rybu zbavte kůže a vykostěte.
- Nakrájejte ji na malé kostičky a zalijte šťávou z limetek.
- Vložte do misky, promíchejte a nechte minimálně 2 hodiny odpočinout.
- Šalotku očistěte a nakrájejte na proužky.
- Cherry rajčata omyjte a přepulte.
- Koriandr nasekejte i se stonky.
- Chilli papričku rozřízněte, špičkou nože odstraňte semínka a nakrájejte na proužky.
- Po dvou hodinách smíchejte rybu s nakrájenou zeleninou a bylinkami, osolte, opepřete a podávejte v malých mističkách s bagetkou.