Vyměňte kečup s hořčicí za originálnější dipy k vašemu pečenému masu nebo zelenině. Čerstvé, kvalitní ingredience a domácí zpracování, to jsou nesporné výhody přípravy domácích dipů. Když přičteme ještě spokojené tváře všech kolem prostřeného stolu, věnovat přípravě trochu času navíc se rozhodně vyplatí!
3 tipy na skvělé dipy k masu i zelenině
- velmi snadné
- do 30 minut
- Předkrmy, Svačiny, Vaříme do 30 min, Vaříme ze 7 surovin
5.0
2x hodnoceno
Postup sýrový dip s tvarohem
- V malé misce smíchejte nastrouhaný čedar s tvarohem a pár kapkami olivového oleje.
- Přimíchejte oloupaný a prolisovaný česnek, dochuťte solí a pepřem.
- Pro zjemnění chuti přidejte šťávu z půlky citrónu.
- Vše důkladně promíchejte a můžete podávat.
Postup dip s koprem
- Smíchejte zakysanou smetanu s nadrobno nakrájeným koprem a pár kapkami olivového oleje.
- Přimíchejte omytou a nastrouhanou salátovou okurku, dochuťte solí a pepřem.
- Vše důkladně promíchejte a můžete rovnou podávat.
Postup asijský dip
- Bílý jogurt smíchejte s majonézou a kari kořením.
- Přidejte omytou jarní cibulku nakrájenou nadrobno.
- Ochuťte solí, pepřem a cukrem podle vlastní chuti.
- Vše důkladně promíchejte a můžete podávat.