Hot dogy k létu, piknikům a grilovačkám zkrátka patří. Připravte si masové i bezmasé hot dogy na grilu či grilovací pánvi. Doplňte je salátem z červeného zelí, omáčkou a smaženou cibulkou.
Masové a vegetariánské hot dogy
- velmi snadné
- do 60 minut
- Hlavní chody, Večeře, Masové recepty, Vege & vegan
0.0
0x hodnoceno
Postup
- Červené zelí rozdělte na čtvrtky, vykrojte košťál a nakrájejte na tenké nudličky.
- Mrkev očistěte a nastrouhejte nahrubo.
- Zelí a mrkev vložte do mísy, přidejte cukr, sůl, pepř, ocet a olivový olej. Promíchejte a rukama řádně promačkejte, aby zelí pustilo šťávu.
- Poté dejte vychladit do lednice.
- Na rozpáleném grilu opečte ze všech stran klobásky a sýr.
- Do hotdogové housky nejprve rozprostřete slitý salát a na něj položte ogrilovanou klobásku nebo sýr, který překrájejte na tenčí proužky.
- Poté ozdobte omáčkou dle vlastní chuti, posypte smaženou cibulkou a nasekanou pažitkou.