Masové a vegetariánské hot dogy

  • velmi snadné
  • do 60 minut
  • Hlavní chody, Večeře, Masové recepty, Vege & vegan

0.0

0x hodnoceno

Hot dogy k létu, piknikům a grilovačkám zkrátka patří. Připravte si masové i bezmasé hot dogy na grilu či grilovací pánvi. Doplňte je salátem z červeného zelí, omáčkou a smaženou cibulkou.

Suroviny

Počet osob

-
+
  • Housky na hot dog 8 ks
  • Klobásy grilovací 8 ks
  • Panýr sýr s bylinkovou marinádou 2 balení
  • Salát
  • Červené zelí 1 hlávka
  • Mrkev 1 ks
  • Krystalový cukr 1 lžička
  • Sůl
  • Pepř
  • Ocet 1 lžička
  • Extra panenský olivový olej 1 lžička
  • Na dodělání
  • Grill Party švestková omáčka s chilli
  • Smažená cibulka 8 lžiček
  • Pažitka

Postup

  1. Červené zelí rozdělte na čtvrtky, vykrojte košťál a nakrájejte na tenké nudličky.
  2. Mrkev očistěte a nastrouhejte nahrubo.
  3. Zelí a mrkev vložte do mísy, přidejte cukr, sůl, pepř, ocet a olivový olej. Promíchejte a rukama řádně promačkejte, aby zelí pustilo šťávu.
  4. Poté dejte vychladit do lednice. 
  5. Na rozpáleném grilu opečte ze všech stran klobásky a sýr.
  6. Do hotdogové housky nejprve rozprostřete slitý salát a na něj položte ogrilovanou klobásku nebo sýr, který překrájejte na tenčí proužky.
  7. Poté ozdobte omáčkou dle vlastní chuti, posypte smaženou cibulkou a nasekanou pažitkou.

Připravujeme nové recepty,
tipy na vaření a články

Můžete se o nich dozvědět mezi prvními!

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Sdílejte