Hot dog s grilovanou klobásou

  • snadné
  • do 30 minut
  • Hlavní chody, Večeře

3.0

5x hodnoceno

Jedno z nejoblíbenějších jídel do ruky, které k nám připutovalo z Ameriky. Hot dog se narozdíl od našeho starého dobrého párku v rohlíku podává v podélně rozříznuté bagetce nebo větším rohlíku a má bohatší oblohu. Místo párku můžete použít grilovanou klobásku, tak jako my v našem receptu na hot dog s klobáskou a cheddarem.

Suroviny

Počet osob

-
+

Postup

  1. Červenou cibuli nakrájíme na tenké plátky a orestujeme ji na pánvi. 
  2. Bagetky rozřízneme a potřeme je uvnitř kremžskou hořčicí. 
  3. Do každé bagetky vložíme grilovanou klobásu, přidáme orestovanou cibuli, nakrájené okurky a vše posypeme nastrouhaným čedarem. 
  4. Na závěr vše pokapeme švestkovou omáčkou.

Připravujeme nové recepty,
tipy na vaření a články

Můžete se o nich dozvědět mezi prvními!

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Sdílejte