Podzim přináší spoustu dozrávajícího ovoce. Jedním z nejoblíbenějších jsou hrušky ve všech podobách. Tentokrát jsme pro vás připravili recept na hruškové lupínky, které jsou tak dobré a všestranné, že si je můžete dát jako lahodnou svačinu nebo přidat karamelovou omáčku a servírovat je jako dezert.
Sušené hrušky
- velmi snadné
- více než 60 minut
- Svačiny
4.0
3x hodnoceno
Postup
- Předehřejte troubu na 120 °C.
- Připravte si 3 plechy a vyložte je pečícím papírem.
- Hrušky omyjte a osušte.
- Pomocí mandolíny nakrájejte hrušky na 0,5 cm silné plátky. Plátky položte na plechy a dejte do trouby.
- Pečte 90 minut, poté otočte a pečte další hodinu nebo do zlatohnědé a křupavé.
- Hotové chipsy posypte skořicí.