Vlašský salát

Lahůdkářský výrobek.

-
+
Vlašský salát

Nutriční hodnoty

na 100 g
Energetická hodnota v kJ 657
Energetická hodnota v kcal 158
Tuky v gramech 13.00
Sacharidy v gramech 6.90
Bílkoviny v gramech 3.80

Referenční hodnota příjmu u průměrné dospělé osoby (8400 kJ / 2000 kcal)

Složení

Brambory 27%, majonéza 25% (řepkový olej, pitná voda, vaječný žloutek, cukr, kvasný ocet lihový, hořčice (pitná voda, hořčičné semeno, kvasný ocet lihový, cukr, jedlá sůl, koření), jedlá sůl, stabilizátor: guma guar), lahůdkový salám 23% (vepřové maso 70%, pitná voda, vepřové kůže, vepřové sádlo, dusitanová solící směs (jedlá sůl, konzervant: E 250), koření, stabilizátor: difosforečnany, antioxidant: erythorban sodný, hemoglobin, vepřová bílkovina), okurky sterilované 9% (okurky, pitná voda, kvasný ocet lihový, cukr, jedlá sůl), mrkev sterilovaná 9% (mrkev, pitná voda, kvasný ocet lihový, cukr, jedlá sůl), celer sterilovaný 1,9% (celer, pitná voda, kvasný ocet lihový, jedlá sůl), hořčice (pitná voda, hořčičné semeno, kvasný ocet lihový, jedlá sůl, koření), cukr, jedlá sůl, pepř mletý, konzervant: sorban draselný.

Uskladnění

Skladujte a uchovávejte při teplotě od +1°C do +8°C. Po otevření spotřebujte do 48 hodin.