Slané krekry s bylinkami a sušenými rajčaty

  • snadné
  • do 30 minut
  • Svačiny

0.0

0x hodnoceno

Připravte si na Silvestra zdravé mlsání, na kterém si rozhodně pochutnáte. Máme pro vás tip na celozrnné krekry s italským šmrncem. Podávat je můžete i s dipy z tvarohu, zeleniny nebo sýru. Ať tak, či tak, určitě zmizí v mžiku.

Suroviny

Počet osob

-
+

Postup

  1. Do mísy dejte mouku, sůl, sušené bylinky, semínka, nadrobno nakrájená sušená rajčata, olej a nakonec vodu. Zpracujte v hladké nelepivé těsto. Pokud je třeba, přidejte ještě trochu mouky.
  2. Velký plech vyložte pečícím papírem a těsto na něm rozválejte do tenka. Potom rozkrájejte na vámi požadované tvary.
  3. Pečte na 180 °C cca 15–20 minut. Záleží ale, jak jsou krekry tenké. 

Připravujeme nové recepty,
tipy na vaření a články

Můžete se o nich dozvědět mezi prvními!

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Sdílejte