Připravte si na Silvestra zdravé mlsání, na kterém si rozhodně pochutnáte. Máme pro vás tip na celozrnné krekry s italským šmrncem. Podávat je můžete i s dipy z tvarohu, zeleniny nebo sýru. Ať tak, či tak, určitě zmizí v mžiku.
Slané krekry s bylinkami a sušenými rajčaty
- snadné
- do 30 minut
- Svačiny
0.0
0x hodnoceno
Postup
- Do mísy dejte mouku, sůl, sušené bylinky, semínka, nadrobno nakrájená sušená rajčata, olej a nakonec vodu. Zpracujte v hladké nelepivé těsto. Pokud je třeba, přidejte ještě trochu mouky.
- Velký plech vyložte pečícím papírem a těsto na něm rozválejte do tenka. Potom rozkrájejte na vámi požadované tvary.
- Pečte na 180 °C cca 15–20 minut. Záleží ale, jak jsou krekry tenké.