Přemýšlíte nad lehkou a zdravou večeří? Pak sáhněte po veganském receptu od Marušky Veg. Tentokrát si pro vás připravila semolinové těstoviny se špenátovým pestem a tempehem. Recept je rychlý a velmi jednoduchý.
Těstoviny se špenátovým pestem a tempehem
- snadné
- do 30 minut
- Večeře
0.0
0x hodnoceno
Postup
- Do mixéru dáme listy špenátu, pekanové ořechy, stroužky česneku, olej, šťávu z poloviny limetky, sůl a pepř. Mixujeme do hladka a přemístíme do uzavíratelné skleničky.
- Tempeh nakrájíme na kostičky, cizrnu propláchneme a společně krátce opražíme.
- Těstoviny uvaříme dle návodu a po uvaření je ještě teplé smícháme s pestem, tempehem a cizrnou.
- Na talíři je můžeme ozdobit semínky a podávat s čerstvou zeleninou.