Neotřelá pochoutka, která rozhodně nesmí chybět na vaší grilovačce. Salát z pečených paprik vás jistě osloví svou neotřelou chutí, kterou mu propůjčuje kombinace s granátovými jablky, vlašskými ořechy a sýrem feta. Recept pro vás připravil vyhlášený šéfkuchař Jan Punčochář.
Salát z pečených paprik s vlašskými ořechy a granátovými jablky
- snadné
- do 60 minut
- Saláty, Večeře, Přílohy
4.7
3x hodnoceno
Postup
- Na grilu zprudka opečte papriky, dejte do mísy a přikryjte fresh potravinovou folií a nechte zapařit. Po zapaření papriky oloupejte a očistěte od semínek.
- Vlašské ořechy opražte na sucho. Oloupané papriky nakrájejte na kousky.
- Přidejte ořechy, šťávu z citronu, sůl, římský kmín, cukr (dle chuti) a olivový olej. Přidejte semínka z granátových jablek.
- Vše důkladně promíchejte, přidejte rukolu a zasypte sýrem feta.