Tatarská omáčka s obsahem vaječného žloutku
Tatarská omáčka s obsahem vaječného žloutku
Nutriční hodnoty
na 100 g | |
---|---|
Energetická hodnota v kJ | 2762 |
Energetická hodnota v kcal | 670 |
Tuky v gramech | 71.00 |
Sacharidy v gramech | 6.50 |
Bílkoviny v gramech | 1.20 |
Referenční hodnota příjmu u průměrné dospělé osoby (8400 kJ / 2000 kcal)
Složení
Řepkový olej 69%, ochucující směs se zeleninou 9% [hořčice (pitná voda, hořčičné semeno, ocet kvasný lihový, jedlá sůl, výtažek koření), okurka 27%, ocet kvasný lihový, cukr, jedlá sůl, cibule 3%, pažitka 1,5%, pitná voda, výtažek koření], vaječný žloutek 7% (z vajec nosnic ve volném výběhu), pitná voda, cukr, ocet kvasný lihový, hořčice (pitná voda, hořčičné semeno, ocet kvasný lihový, jedlá sůl, výtažek koření), jedlá sůl. |
Uskladnění
Skladujte při teplotě +1°C až +15°C. Po otevření uchovávejte v chladu při teplotě +1°C až +8°C a spotřebujte do 3-4 týdnů. |