Zásoby nejen na zimu.
Léto je na ovoce i zeleninu velmi bohaté. Někdy je ale plodů tolik, že skoro nevíme, co si s nimi. V takových chvílí se hodí recepty na zavařování nebo jídla, která se vaří v jednom hrnci a vydrží třeba i...
Klasické máslo všichni známe, ale co takové dýňové? Hodí se do sladkého pečení, třeba do koláčů a jiných dobrot. Využijte oranžové dýně jinak, než jste zvyklí!
Ani na podzim se nemusíte ochudit o zavařování, i když se hodně často využívá sezóna ovoce a zeleniny během léta. Vyzkoušejte si připravit domácí dýňový džem a dochuťte s ním třeba domácí brownies.
Vůně jahod je nezapomenutelná a hlavně neodolatelná. Ochutnejte toto ovoce v té druhé nejlepší formě, když nepočítáme čerstvé kousky, jako domácí jahodový džem!
Ne každý má rád sladká hlavní jídla, ale když jim přijdete na chuť, nikdy nebudete chtít přestat. Jako třeba v případě tohoto císařského trhance s povidly.
Prosím zapněte si Javascript pro správný chod webu
Zdá se, že nemáte zapnutý Javascript. Je možné, že se vám stránky nebudou zobrazovat správně. Prosíme, zapněte si Javascript, nebo si přečtěte víc zde.