Doporučujeme
Slyšeli jste o velouté? Skvělá omáčka z máslové jíšky a vývaru. Veloué pochází z Francie a používá se jako základ pro přípravu dalších omáček nebo podávat s masem či vařenou zeleninou.
Už víte, co budete podávat o víkendu k obědu? Pokud jste letos ještě neochutnali zvěřinu, můžete to dohnat s receptem od Honzy Vorla na kančí se šípkovou.
Když se řekne česká ryba, mnozí si nejspíš jako první vybaví kapra. České vody v sobě přitom skrývají daleko lepší a chutnější kousky. Ochutnejte třeba candáta na víně s máslem a salátem z černé...
Vaření z vína je skoro stejně populární jako jeho samotné pití. Není divu, dodává jídlu skvělou chuť a finální šmrnc. Přidejte kapku vína k pečenému nebo dušenému masu, zelenině nebo vyzkoušejte naši neodolatelnou paštiku z ...
Vytvořte jedinečný předkrm! A to nejen na silvestra, ale i jiné oslavy jako například narozeniny či rodinnou sešlost. Takovým skvostem nikoho rozhodně neurazíte, právě naopak.
Navštivte s námi jedno z nejvýznamnějších a nejstarších rodinných vinařství u nás, které dodnes ctí hluboké moravské kořeny a místní tradice. Zavedeme vás do srdce vinařské oblasti, kde se rodí víno značky Chateau...
Prosím zapněte si Javascript pro správný chod webu
Zdá se, že nemáte zapnutý Javascript. Je možné, že se vám stránky nebudou zobrazovat správně. Prosíme, zapněte si Javascript, nebo si přečtěte víc zde.