Jakost: l.
Voňavá tikka masala je tradiční pokrm indické kuchyně, který se velice často připravuje s kuřecím masem. Pokud jste ale vegetariáni, případně se snažíte maso alespoň omezit, určitě vás bude zajímat dnešní recept. Vege tikka masala je totiž...
Jakmile budete připravovat svačinku pro sebe i své děti, určitě musíte vyměnit obyčejné housky za pořádné sendviče. Jako třeba tyto od Markéty, které hýří barvami i chutěmi.
Dnešní recept je z hrnce mezinárodní kuchyně, protože si připravíme libanonské národní jídlo. Místo bulguru jsme přidali květák, který podtrhne vůně a chuť petrželky a máty. Vyzkoušejte ideální přílohu pro letní dny.
Přemýšlíte nad zdravějším obědem, ale obyčejný salát vás neláká? Naprosto vám rozumíme, salát musí být dostatečně pestrý a zároveň sytý. Máme pro vás recept od Terezy Havlínové, který je opravdu vyvážený.
Rajčata, salát a červený rybíz? Ano, i ovoce můžete v salátech využít naplno. Během léta máte navíc opravdu na výběr a spojení těchto surovin se skvělým parmezánem zkrátka funguje.
Rolády jsou skvělé v tom, že je můžete naplnit v podstatě čímkoliv. Kluk v zástěře vsadil na sezonní cuketu a cherry rajčátka, které této krůtí dodávají lehký letní nádech. Jaké náplně máte nejradši?
Krásně šťavnatá, voňavá a doplněná o neméně famózní zeleninu! Rybička vám jistě zachutná, obzvlášť když je takto vydařená. Markéta v troubě a její rybí recept v celé své kráse.
Smažený sýr je chuťovka, kterou lidé buď milují, nebo ji do svého jídelníčku nikdy nezařadí. Když ale vyberete kvalitní plátky sýra a připravíte si je ve formě špízů, jistě mile překvapíte každého fanouška klasického smažáku.
Šťavnatého lososa si během letních měsíců dopřáváme s ještě větší chutí. V kombinaci s pečeným bramborem a porcí rajčat jde o skvělé a svěží jídlo. A Tereza Havlínová to moc dobře ví, tak zkuste její recept.
Rybí filety můžete připravovat v celku na grilu a vychutnat si je s vhodnou přílohou, ale stejně tak se hodí jakou součást skvělého letního salátu. Marinovaný pstruh, známá česká ryba, v sobě totiž skrývá mnoho chuti.
Když se řekne česká ryba, mnozí si nejspíš jako první vybaví kapra. České vody v sobě přitom skrývají daleko lepší a chutnější kousky. Ochutnejte třeba candáta na víně s máslem a salátem z černé...
Prosím zapněte si Javascript pro správný chod webu
Zdá se, že nemáte zapnutý Javascript. Je možné, že se vám stránky nebudou zobrazovat správně. Prosíme, zapněte si Javascript, nebo si přečtěte víc zde.