BIO pomeranče.
Pečené kuře je klasika, kterou všichni velmi dobře známe a jedli jsme nespočetněkrát. I tu si ale můžete připravit jako slavnostní jídlo, a to poměrně jednoduše. Stačí přidat pár neobvyklých ingrediencí a netradiční kombinace...
Nevěřícně kroutíte hlavou při představě pokrmu, který se skládá z červeného zelí a pomeranče? Nebojte, máme to ozkoušené a doporučujeme. Chuť této kombinace je jedinečná a pikantní díky jedné chilli papričce.
Pošírované hrušky se často konzumují jen tak, dozdobené třeba kopečkem zmrzliny. Už jste ale zkusili naplnit jimi koláč? Zní to možná trochu netradičně, ale výsledek je neuvěřitelně efektní. Myslíme, že nám dáte za pravdu. Ingredience...
Polévka z červené papriky. Že jste o ní ještě neslyšeli? Tak to je velká škoda, protože její chuť je naprosto perfektní a pro podzimní chladné dny je úplně nejlepším řešením, jak se zahřát.
Salát, který můžete doplnit o maso z grilu? Přesně takový je náš dnešní recept na bulgur salát s kuřecím prsem. Svěží zálivka mu navíc dodá výborný šmrnc.
Lívanečky si během léta jistě dopřáváte, ale pokud použijete svěží citrusy, které jsou během zimy ta správná volba, můžete si tuto neodolatelnou snídani připravit i teď.
Chcete si po svátečním hodování doplnit vitaminy a začít s trochu odlehčenějším jídelníčkem? Pak jsme se vám přesně trefili do chuti. Nutriční specialistka Tereza Havlínová pro nás připravila recept na salát se zdravou...
Citrusové plody používáme třeba na ochucení vody, ale šťavnaté pomeranče můžete použít i jako jednu ze základních surovin právě tohoto dortu. Vytvořte pro své přátele nezapomenutelný pomerančový zážitek.
I z několika málo surovin můžete vykouzlit skvělý salát, který může zastat hlavní jídlo, ale i předkrm. Klíčem k úspěchu je pak dobře ochucená zálivka, která mu dodá tu správnou šťávu!
Pamatujete si prázdniny na chalupě, kdy babička po obědě přinesla ke kávě čerstvě upečenou bábovku? Recept na tento moučník patří mezi ty nejtradičnější a tipů na tu zaručeně nejlepší existuje nespočet. Proč si tradiční...
Lehké saláty si nemusíte připravovat pouze během léta. Stačí zvolit správné ingredience a nebát se toho. Během zimy jsou na takovou přípravu ideální právě citrusy.
Pořád přemýšlíte, co si uvařit o víkendu k snídani? Osvědčená klasika v podobě lívanců to jistí! A pokud máte u stolu i nějaká dítka, určitě nepohrdnou ovesnou kaší s hromadou ovoce.
Když se řekne americká snídaně, určitě se vám vybaví pečená slanina, javorový sirup a čokoládový milkshake. To zní sice lákavě, ale upřímně? Je to pěkná zátěž pro žaludek. Dopřejte si Ameriku tak trochu jinak. Slané vafle se špenátem...
Prosím zapněte si Javascript pro správný chod webu
Zdá se, že nemáte zapnutý Javascript. Je možné, že se vám stránky nebudou zobrazovat správně. Prosíme, zapněte si Javascript, nebo si přečtěte víc zde.