Doporučujeme
Jakost: l.
Milujete krémové polévky stejně jako my? Mohou být brokolicové, pórkové, květákové, zkrátka prakticky jakékoliv. My jsme se rozhodli vymyslet recept, ve kterém kromě zeleniny zpracujete i zbytky ze silvestrovského pohoštění, konkrétně...
Kuřecí maso v kombinaci se svěžím salátem Waldorf? Přesně takovou dobrotu si můžete připravit k večeři i vy doma. Recept na waldorfský salát pro vás připravila Alžběta Rohová alias My Healthy Moment.
Milujete smažené bramborové chipsy? Kdo ne, že? Jenomže tahle slaná pochoutka dost leze na váhu. Proto jsme pro vás připravili recept na skvělé zeleninové chipsy s domácí salsou ze zeleniny z České farmy. Nemusíte se ničeho bát,...
Tradiční knedlíčkovou polévku jistě znáte, ale napadlo vás někdy, že ji můžete připravit v trochu více svátečním kabátku? Recept na tu naši, s originálními hvězdičkami, můžete vyzkoušet ještě dnes.
Už víte, co budete podávat o víkendu k obědu? Pokud jste letos ještě neochutnali zvěřinu, můžete to dohnat s receptem od Honzy Vorla na kančí se šípkovou.
Hovězí líčka jsou méně známá partie masa, ale velice chutná a luxusní záležitost! Zkuste si je připravit podle receptu od Honzy Vorla a doplňte je kromě celerového pyré a kousky černého kořene nebo nakládaným celerem....
Podzim s sebou přináší sychravé počasí a také nachlazení. Skvělý pomocník proti nemoci je silný kuřecí vývar, který doma připravíte z kuřecích křídel a kořenové zeleniny. Kuřecí polévka s nudlemi je perfektní k obědu i k večeři....
Už vás nebaví tradiční recepty na přípravu hovězího masa? Vyzkoušejte dušené trhané hovězí podle našeho receptu a jistě si pochutnáte. Sice se na první pohled může zdát, že hrušky a hovězí nejdou dohromady, ale výsledek...
Typickou vůni a nasládlou chuť jedlých kaštanů máme neodmyslitelně spojenou s obdobím Vánoc. Možná si je s chutí dáváte na tradičních vánočních trzích. Přivítejte je ale i ve své kuchyni, třeba v podobě...
Co v zimě nejlépe zahřeje? Přeci pořádná zeleninová polévka! Honza Vorel se s vámi dnes podělí o recept na jednoduchou polévku zimní minestrone, na kterém si zaručeně pochutnáte. Vyzkoušet můžete i její letní variantu.
Vývar, jako třeba tento kuřecí, je skvělým základem pro vaše vaření. Uděláte z něj nejen kvalitní polévku, ale pomůže vám snadno dochutit další jídla. Takový recept zkrátka ocení každý, kdo miluje poctivé domácí chutě. Pusťte si náš...
Recept, ze kterého cítíte poctivost surovin. Ještě aby ne, je připraven z toho nejlepšího hovězího masa a ani ostatní ingredience na tom nejsou jinak. Jestli hledáte inspiraci na pořádný oběd pro celou rodinu, máme ji...
Masové kuličky jistě znáte v kombinaci se špagetami, ale dají se servírovat i jinak! Zkuste naše netradiční spojení s červenou čočkou, budete se olizovat za ušima ještě zítra!
Zvěřina se v zimě na našich stolech objevuje poměrně často. A není divu, je to opravdu výborné maso. Tentokrát pro vás máme recept na jelení hřbet se spoustou zeleniny. Tak už na nic nečekejte a pusťte se do...
Nad české omáčky není, že? V tuzemských kuchařkách jich najdete hned několik, ale jedna z nejoblíbenějších je právě rajská. Milují ji dospělí i děti! Podávat ji můžete s těstovinami, knedlíkem a zároveň se k ní...
Letní grilování se zkrátka bez šťavnatých burgerů neobejde. My jsme si pro vás připravili recept na letní hovězí burger s volským okem. K dokonalosti dotáhnete svou večeři s vynikajícím celerovým salátem. Přípravy se nemusíte vůbec...
Recepty s listovým těstem jsou v České republice vyloženě opěvované. Ať už jde o obligátní šneky, sladký štrúdl nebo právě tento kousek, který je jako stvořený pro nadšence do zvěřiny. Podzimní chutě jsou z toho...
Prosím zapněte si Javascript pro správný chod webu
Zdá se, že nemáte zapnutý Javascript. Je možné, že se vám stránky nebudou zobrazovat správně. Prosíme, zapněte si Javascript, nebo si přečtěte víc zde.