Jakost: l.
Kuřecí maso v kombinaci se svěžím salátem Waldorf? Přesně takovou dobrotu si můžete připravit k večeři i vy doma. Recept na waldorfský salát pro vás připravila Alžběta Rohová alias My Healthy Moment.
Milujete krémové polévky stejně jako my? Mohou být brokolicové, pórkové, květákové, zkrátka prakticky jakékoliv. My jsme se rozhodli vymyslet recept, ve kterém kromě zeleniny zpracujete i zbytky ze silvestrovského pohoštění, konkrétně...
Tradiční knedlíčkovou polévku jistě znáte, ale napadlo vás někdy, že ji můžete připravit v trochu více svátečním kabátku? Recept na tu naši, s originálními hvězdičkami, můžete vyzkoušet ještě dnes.
Už víte, co budete podávat o víkendu k obědu? Pokud jste letos ještě neochutnali zvěřinu, můžete to dohnat s receptem od Honzy Vorla na kančí se šípkovou.
Co v zimě nejlépe zahřeje? Přeci pořádná zeleninová polévka! Honza Vorel se s vámi dnes podělí o recept na jednoduchou polévku zimní minestrone, na kterém si zaručeně pochutnáte. Vyzkoušet můžete i její letní variantu.
Hovězí líčka jsou méně známá partie masa, ale velice chutná a luxusní záležitost! Zkuste si je připravit podle receptu od Honzy Vorla a doplňte je kromě celerového pyré a kousky černého kořene nebo nakládaným celerem....
Typickou vůni a nasládlou chuť jedlých kaštanů máme neodmyslitelně spojenou s obdobím Vánoc. Možná si je s chutí dáváte na tradičních vánočních trzích. Přivítejte je ale i ve své kuchyni, třeba v podobě...
Recept, ze kterého cítíte poctivost surovin. Ještě aby ne, je připraven z toho nejlepšího masa a ani ostatní ingredience na tom nejsou jinak. Jestli hledáte inspiraci na pořádný oběd, máme ji tu pro vás.
Masové kuličky jistě znáte v kombinaci se špagetami, ale dají se servírovat i jinak! Zkuste naše netradiční spojení s červenou čočkou, budete se olizovat za ušima ještě zítra!
Nad české omáčky není, že? V tuzemských kuchařkách jich najdete hned několik, ale jedna z nejoblíbenějších je právě rajská. Milují ji dospělí i děti! Podávat ji můžete s těstovinami, knedlíkem a zároveň se k ní...
Recepty s listovým těstem jsou v České republice vyloženě opěvované. Ať už jde o obligátní šneky, sladký štrúdl nebo právě tento kousek, který je jako stvořený pro nadšence do zvěřiny. Podzimní chutě jsou z toho...
Prosím zapněte si Javascript pro správný chod webu
Zdá se, že nemáte zapnutý Javascript. Je možné, že se vám stránky nebudou zobrazovat správně. Prosíme, zapněte si Javascript, nebo si přečtěte víc zde.