Mlsáte rádi? A co takhle zamlsat si zdravě? Zázvorový chlebíček je chutnou snídaní nebo svačinou i v případě, že se snažíte jíst zdravě. Z bio surovin pro vás recept na chlebíček připravila Michaela Šupáková alias Cooking with Šůša.
Zázvorový chlebíček
- střední
- více než 60 minut
- Dezerty a sladká jídla
0.0
0x hodnoceno
Postup
- V míse vyšleháme vejce s cukrem a vanilkovým cukrem.
- Do směsi přidáme olej, sójový nápoj, lžičku nastrouhané citronové kůry, najemno nastrouhaný zázvor a šťávu z jednoho citronu.
- Mouku smícháme s práškem do pečiva a po částech ji vmícháme do tekuté směsi. Nakonec do těsta vmícháme kandovaný zázvor.
- Těsto vlijeme do chlebíčkové formy vyložené pečícím papírem.
- Pečeme v troubě vyhřáté na 165 °C cca 50 minut.
- Hotový chlebíček můžeme polít ještě citronovou polevou a posypat zbytkem kandovaného zázvoru.