Pokud milujete dlouhé vaření, při kterém máte čas přemýšlet nad výsledkem, je to recept jak ušitý na míru. Výsledkem budete ohromeni a budete se těšit na nezapomenutelnou hostinu.
Vepřové kotlety se zelím a sladkou paprikou v pomalém hrnci
- náročnější
- více než 60 minut
- Hlavní chody, Masové recepty
5.0
1x hodnoceno
Postup
- Oloupejte cibule a nakrájejte nadrobno.
- Zelí naopak nakrájejte na nudličky.
- Vepřové kotlety z obou stran osolte a posypejte granulovaným česnekem.
- V hrnci se silným dnem rozehřejte olej, přidejte vepřové kotlety a restujte při vysoké teplotě asi minutu z každé strany.
- Maso přendejte na talíř a do stejného hrnce přidejte nakrájenou cibuli, zalijte vývarem a důkladně promíchejte, aby se vše odlepilo od hrnce.
- Maso spolu s cibulí a vývarem přesuňte do pomalého hrnce, přidejte nakrájené zelí, sůl, tymián a červenou papriku.
- Zakryjte a nastavte 4 hodinový program.
- Před podáváním ozdobte nasekaným koprem.