Máte chuť na segedínský guláš, ale nechcete vařit z masa? Máme tu pro vás skvělý kompromis – segedínský guláš ze sójového masa. Uvidíte, že bude od toho klasického k nerozeznání, a navíc si ho dají i vaši vegetariánští a veganští přátelé.
Veganský segedínský guláš
- velmi snadné
- do 30 minut
- Hlavní chody, Vege & vegan
0.0
0x hodnoceno
Postup
- Sójové kostky uvařte ve vodě se zeleninovým vývarem.
- Po vychladnutí ze sójových kostek vymačkejte co nejvíce vody.
- Na oleji osmažte nakrájenou cibuli a česnek.
- Poté přidejte koření a sójové kostky, chvíli opékejte.
- Zalijeme zeleninovým vývarem, přidáme rajčatový protlak, brambory a propláchnuté zelí.
- Vařte 20 minut, poté zahustěte kukuřičným škrobem rozmíchaným ve vodě.
- Povařte minutu a servírujte s čerstvou petrželkou.