Veganský segedínský guláš

  • velmi snadné
  • do 30 minut
  • Hlavní chody, Vege & vegan

5.0

1x hodnoceno

Máte chuť na segedínský guláš, ale nechcete vařit z masa? Máme tu pro vás skvělý kompromis – segedínský guláš ze sójového masa. Uvidíte, že bude od toho klasického k nerozeznání, a navíc si ho dají i vaši vegetariánští a veganští přátelé.

Suroviny

Počet osob

-
+

Postup 

  1. Sójové kostky uvařte ve vodě se zeleninovým vývarem.
  2. Po vychladnutí ze sójových kostek vymačkejte co nejvíce vody.
  3. Na oleji osmažte nakrájenou cibuli a česnek. 
  4. Poté přidejte koření a sójové kostky, chvíli opékejte.
  5. Zalijeme zeleninovým vývarem, přidáme rajčatový protlak, brambory a propláchnuté zelí.
  6. Vařte 20 minut, poté zahustěte kukuřičným škrobem rozmíchaným ve vodě.
  7. Povařte minutu a servírujte s čerstvou petrželkou.

Připravujeme nové recepty,
tipy na vaření a články

Můžete se o nich dozvědět mezi prvními!

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Sdílejte