Těstoviny se špenátovým pestem a tempehem

  • snadné
  • do 30 minut
  • Večeře

0.0

0x hodnoceno

Přemýšlíte nad lehkou a zdravou večeří? Pak sáhněte po veganském receptu od Marušky Veg. Tentokrát si pro vás připravila semolinové těstoviny se špenátovým pestem a tempehem. Recept je rychlý a velmi jednoduchý.

Suroviny

Počet osob

-
+

Postup

  1. Do mixéru dáme listy špenátu, pekanové ořechy, stroužky česneku, olej, šťávu z poloviny limetky, sůl a pepř. Mixujeme do hladka a přemístíme do uzavíratelné skleničky.
  2. Tempeh nakrájíme na kostičky, cizrnu propláchneme a společně krátce opražíme.
  3. Těstoviny uvaříme dle návodu a po uvaření je ještě teplé smícháme s pestem, tempehem a cizrnou.
  4. Na talíři je můžeme ozdobit semínky a podávat s čerstvou zeleninou. 

Připravujeme nové recepty,
tipy na vaření a články

Můžete se o nich dozvědět mezi prvními!

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Sdílejte