Salát s brokolicí, ředkvičkami a jogurtovým dipem
- snadné
- do 30 minut
- Vege & vegan, Saláty
3.5
19x hodnoceno
Postup:
- Brokolici omyjte a rozeberte na menší růžičky.
- Do hrnce nalijte vodu, osolte ji a dejte vařit.
- Jakmile začne vřít, přisypte do ní brokolici, nechte 2 minuty vařit a poté prudce zchlaďte.
- Následně ji dejte okapat do cedníku.
- Omyté ředkvičky nakrájejte na tenké plátky a jarní cibulku na kolečka.
- Brokolici, ředkvičky i cibulku přesuňte do mísy a přidejte opláchnuté lístky rukoly.
- Jogurt smíchejte se šťávou z citronu a pomeranče, hořčicí a nasekaným koprem.
- Osolte a opepřete a promíchejte. Hotový dip přidejte do salátu a opět promíchejte.
- Na závěr můžete ozdobit čerstvými klíčky.