Rýžová kaše se skořicí

  • velmi snadné
  • do 30 minut
  • Svačiny, Snídaně, Vege & vegan

0.0

0x hodnoceno

Ovesná kaše k snídani je sice naprosto skvělá, ale my tu pro vás máme její rýžovou obdobu. Když ji navíc osladíte agáve sirupem a přidáte rozinky, rozhodně si na ní pochutná celá rodina.

Suroviny

Počet osob

-
+

Postup

  1. Rýži krátce nasucho opražte na pánvi.
  2. Poté zalijte kokosovým mlékem a vodou.
  3. Oslaďte sirupem, přidejte špetku soli a skořici.
  4. Vařte 20 minut, dokud se tekutina nevyvaří, kaše nezhoustne a nebude krásně krémová.
  5. Mezitím si připravte jablka. Očistěte je, oloupejte a nakrájejte na menší kousky. Poté je na pánvičce krátce prohřejte se sirupem.
  6. Kaši servírujte s jablky, skořicí, rozinkami a sušenými slunečnicovými semínky.

Připravujeme nové recepty,
tipy na vaření a články

Můžete se o nich dozvědět mezi prvními!

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Sdílejte