Ovesná kaše k snídani je sice naprosto skvělá, ale my tu pro vás máme její rýžovou obdobu. Když ji navíc osladíte agáve sirupem a přidáte rozinky, rozhodně si na ní pochutná celá rodina.
Rýžová kaše se skořicí
- velmi snadné
- do 30 minut
- Svačiny, Snídaně, Vege & vegan
0.0
0x hodnoceno
Postup
- Rýži krátce nasucho opražte na pánvi.
- Poté zalijte kokosovým mlékem a vodou.
- Oslaďte sirupem, přidejte špetku soli a skořici.
- Vařte 20 minut, dokud se tekutina nevyvaří, kaše nezhoustne a nebude krásně krémová.
- Mezitím si připravte jablka. Očistěte je, oloupejte a nakrájejte na menší kousky. Poté je na pánvičce krátce prohřejte se sirupem.
- Kaši servírujte s jablky, skořicí, rozinkami a sušenými slunečnicovými semínky.