Pstruh na másle se zeleninou
- snadné
- do 30 minut
- Vaříme do 30 min, Hlavní chody
4.7
6x hodnoceno
Postup:
- Na oleji orestujte nejprve červenou cibuli.
- Poté přidejte česnek, krátce orestujte a přisypte papriku.
- Zprudka orestujte. Poté přidejte cherry rajčata, zalijte balzamikem a nechte zredukovat.
- Okořeňte, snižte plamen a přisypte bylinky, kapary a fenykl.
- Promíchejte a dejte stranou. Rozpalte grilovací pánev a mezitim si připravte pstruha.
- Zevnitř ho osolte, zakápněte citronem a poté přidejte plátky másla.
- Na závěr přidejte bylinky. Jakmile je pánev rozpálená, grilujte rybu z obou stran dozlatova.
- Hotovou rybu podávejte s připravenou zeleninou a dozdobte bylinkami, případně rozkvetlou pažitkou.