Pstruh na másle se zeleninou

  • snadné
  • do 30 minut
  • Vaříme do 30 min, Hlavní chody

4.7

6x hodnoceno
Pstruh na grilu? Perfektní recept pro letní dny! Pokud ho upečete na másle a s bylinkami, všichni strávníci u stolu se budou olizovat až za ušima. Ale udělat si ho můžete samozřejmě i na pánvi, je to jen na vás. Vyzkoušejte náš nový videorecept!

Suroviny

Počet osob

-
+

Postup:

  1. Na oleji orestujte nejprve červenou cibuli.
  2. Poté přidejte česnek, krátce orestujte a přisypte papriku.
  3. Zprudka orestujte. Poté přidejte cherry rajčata, zalijte balzamikem a nechte zredukovat.
  4. Okořeňte, snižte plamen a přisypte bylinky, kapary a fenykl.
  5. Promíchejte a dejte stranou. Rozpalte grilovací pánev a mezitim si připravte pstruha.
  6. Zevnitř ho osolte, zakápněte citronem a poté přidejte plátky másla.
  7. Na závěr přidejte bylinky. Jakmile je pánev rozpálená, grilujte rybu z obou stran dozlatova.
  8. Hotovou rybu podávejte s připravenou zeleninou a dozdobte bylinkami, případně rozkvetlou pažitkou.

pstruh-na-grilu_online_srpen_BILLA.jpg

Připravujeme nové recepty,
tipy na vaření a články

Můžete se o nich dozvědět mezi prvními!

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Sdílejte