Napadlo by vás, že i ovesnou kaši si můžete zabalit do krabičky? A nemyslíme teď v tekuté podobě, to by bylo trochu riskantní. Máme pro vás totiž recept na pečenou ovesnou kaši, která se vám snadno vejde do batohu i kabelky.
Pečená ovesná kaše
- snadné
- do 60 minut
- Dezerty a sladká jídla, Svačiny, Snídaně
4.4
7x hodnoceno
Postup:
- Troubu si předehřejte na 170 °C. Zapékací misku vymažte olejem.
- Ve větší míse nejprve smíchejte všechny suché suroviny (kromě mandlí), k nim přilijte mléko, med, přisypte rozmačkaný banán a zamíchejte.
- Do směsi nakonec vmíchejte mražené lesní ovoce.
- Rozprostřete do zapékací misky a povrch posypte nasekanými mandlemi.
- Pečte cca 30 minut.
TIP OD TERKY:
PEČENOU KAŠI MŮŽETE PODÁVAT JEŠTĚ TEPLOU TŘEBA S JOGURTEM, OVOCEM A JAVOROVÝM SIRUPEM. SBALENÁ S SEBOU V KRABIČCE TAKY POSLOUŽÍ JAKO SNÍDANĚ DO PRÁCE NEBO ŠKOLY.
LÍBÍ SE VÁM KRABIČKA NA FOTOGRAFII? PAK MRKNĚTE NA NAŠE STRÁNKY BILLA.CZ, KDE NAJDETE VEŠKERÉ INFO O PRÁVĚ PROBÍHAJÍCÍ KAMPANI TUPPERWARE.
DALŠÍ TIPY OD TEREZY HAVLÍNOVÉ NAJDETE NA JEJÍCH STRÁNKÁCH.